Skip to main content

Narcisa Iorga, membru CNA, a decis să-şi facă blog despre audiovizual

 

Foto: Mediafax Foto
Foto: Mediafax Foto

Publicitate

Narcisa Iorga, membru CNA, a decis să-şi lanseze un blog şi o pagină de Facebook, sub numite „Despre audiovizual”, în care să scrie despre deciziile instituţiei.

„Vă anunţ pe toţi colegii şi cei prezenţi că, începând de astăzi, îmi deschid un cont de Facebook şi un site în care voi analiza tot ce se întâmplă aici în CNA”, a spus Narcisa Iorga, membru CNA, în şedinţa de astăzi.

„În CNA, al cărui membru încă mai sunt, legea nu mai are nicio valoare. Totul se face după regula "aşa vreau eu". Situaţia s-a agravat de un an încoace. Am urmat toate căile procedurale interne şi m-am lovit de pereţi. Am cerut sprijinul Parlamentului. Ce naivitate!”, a scris reprezentantul CNA pe blogul său despreaudiovizual.ro.

„Poate că prin aceste mijloace, reuşesc să arăt mai multora faţa hidoasă a unei instituţii care are o cu totul altă menire decât aceea de a discrimina pe considerente politice presa din România. O autoritate responsabilă pentru degradarea inadmisibilă a audiovizualului românesc, care se mulţumeşte doar să se lamenteze că nu are ce face”, a mai precizat membrul CNA.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ELI ELI
    DOMNULE M STAN SE VEDE CA ITI PLACE HAZNAUA
  • lara lara
    Succes, Doamna.Chiar era nevoie de aceasta sursa de informare.Si de transpareanta.In contextul dat (vezi sanctiunile aberante ale CNA de ieri, 6 febr) e un gest binevenit!
  • Alex.D Alex.D
    Hahahahaahaahhahahahaa
  • Mihai Stefano Mihai Stefano
    Prima care i-a dat Like la blog a fost doamna Pora. Ce dragut!

Trimite un comentariu

sus