Skip to main content

Noul serial al Pro TV cu Paul Ipate, difuzat în aceeași zi cu Las Fierbinți

 

Screen Shot 2014-02-01 at 2.49.31 PM"O săptămână nebună", noul serial de comedie produs de echipa Las Fierbinți va fi difuzat de Pro TV, începând din 13 februarie. Serialul, cu Paul Ipate în rol principal, este programat în aceeași zi cu Las Fierbinți.

Publicitate

Noua producție de la Pro TV va fi difuzată, în fiecare zi de joi, imediat după serialul Las Fierbinți, de la ora 21.30.

Serialul Las Fierbinți, ajuns la sezonul cu numărul cinci, va reîncepe pe 13 februarie și va fi difuzat de la ora 20.30, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Serialul "O săptămână nebună" a beneficiat si de o campanie atipica pe Facebook, care a născut controverse pe rețelele de socializare. Mai multe detalii despre reacțiile internauților găsiți AICI.

Despre noul serial de comedie

Serialul urmăreste dificultățile pe care un cuplu tânăr le întâmpină în preajma unui eveniment extrem de important din viata: nunta. Personajele principale sunt Alex Puică (interpretat de Paul Ipate) și Maria Codrescu (Diana Cavallioti).

Horatiu Malaele, Tora Vasilescu și Mihai Constantin fac parte din distribuția "O săptămână nebună"

  • "Horatiu Malaele interpreteaza rolul tatalui Mariei, viitorul socru al lui Alex Puică, in vreme ce Tora Vasilescu este viitoarea soacra, Ileana Stana Ionescu bunica Mariei, Anca Sigartau colega de serviciu a lui Alex, iar Mihai Constantin tatal acestuia.
  • Alex Puică (Paul Ipate) trece prin cea mai grea saptamana din viata lui, pentru ca la finalul acesteia urmeaza sa se casatoreasca cu iubita lui, Maria (Diana Cavallioti), o tipa dintr-o familie buna, cu tatal (Horatiu Malaele) procuror, educat, mama (Tora Vasilescu) o mare doamna, iar bunica bogata (Ileana Stana Ionescu)", potrivit unui comunicat de presă al postului Pro TV.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu