Skip to main content

Postarea lui Cabral despre radio, o manevră de PR pentru promovarea noii sale emisiuni

 

cabral

Publicitate

Postarea în care Cabral se întreba „Ce mare scofală să faci radio?” s-a dovedit a fi o campanie ce anunța intrarea pe radio vedetei de la Acasă TV. După ce Cabral a scris pe blog un text cu titlul „Microfoniștii. Cât de greu este să faci radio?”, postul Pro FM a anunțat astăzi o nouă emisiune prezentată de Cabral și Nono Semen, Microfoniștii.

Emisiunea va fi difuzată de luni și până joi, de la 21:00 la 22:00, iar reprezentanții postului spun că numele, Microfoniștii, a venit spontan după postarea de pe blogul lui Cabral care a și fost criticată de George Zafiu și Cătălin Striblea, după cum paginademedia.ro a scris AICI și AICI.

Cabral: „Totul a început cu o invitație la Alarma ProFM. La plecare Nicolai mi-a aruncat așa, în doară, un Stai liniștit că noi, la radio, chiar muncim! A fost debutul unor miștouri nesfârșite între gașca de la ProFM și cea de la Poveștiri, ocazii cu care ne-am tot vizitat. Si-așa a aparut interesul pentru radio. Si de-aici până la discuția despre o emisiune la radio cu prietenul Nono n-a mai fost nici măcar jumătate de pas... Și ne-am gândit: <hai să creăm o dezbatere. Nu scandal. Hai să cream o dezbatere animată de o tema falsa: TV versus radio>. Practic, e ca și cum ai încerca o comparație între electrician și zugrav, pe tema importanței lor la construcția unei case."

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • PR, PR!
  Dar sa il jigneasca pe striblea de la inaltimea lui de 2m stie sa o faca. (uitati-va la comentarii)
  http://www.striblea.ro/cabral-ai-spus-o-prostie/

  De cand a aparut individul asta a jignit in stanga si in dreapta si cand s-a facut o gluma pe seama lui, independent de culoarea pielii si raportat strict la felul lui de a fi, a sarit imediat cu acuze de rasism.
  Solcanu nu s-a simtit niciodata lezat de comentariile rautacioase la adresa sexualitatii lui. Nici cand a fost dat afara pe nedrept nu a facut caz de faptul ca este homosexual si discriminat. NU! In schimb, bercenarul de la acasa simte ca fara solcanu emisiunea aceea nu mai are viitor si se intinde ca raia sa mai ciuguleasca un ban nemuncit in curtea pro tv ului.
 • De unde ? A fost de la inceput o strategie de marketing pt promovare, doar Cabral a pus si numele emisiunii "Microfoniștii" pe blog.
 • Asta cu emisiunea e de fapt PR pentru a acoperi o alta gafa facuta la Acasa TV.
  Intr-adevar, o manevra de PR. Dar de spalare a lui Cabral.

Trimite un comentariu