Skip to main content

Postul CNN, amenințat că va fi interzis în Venezuela

 

cnn

Publicitate

Președintele Venezuelei Nicolas Maduro a amenințat că va expulza CNN din țară dacă nu va rectifica modul în care a acoperit protestele din țară, potrivit Reuters.

Aceeași sursă mai precizează că televiziunile locale din Venezuela nu au transmis aproape deloc imagini în direct de la violențele de stradă, împotriva președintelui Maduro. Protestele au început luna trecută din cauza inflației, a violenței, corupției și lipsei alimentelor de bază.

Persoane din opoziție au apelat la CNN Espanols, singurul post care a transmis în direct conferințele de presă ale acestora.

„Am cerut să se transmită CNN că am început procedurile pentru înlăturarea postului din Venezuela dacă nu-și schimbă comportamentul”, a spus Maduro la televiziunea publică. „Ajunge! Nu voi accepta propagandă de război împotriva Venezuelei”, a mai adăugat acesta.

Președintele Venezuelei a fost deja criticat de organizația Reporteri Fără Frontiere după ce a cerut ca o rețea locală de televiziune să fie scoasă de pe cablu după ce a transmis imagini live de la proteste.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu