Skip to main content

PRESA DE AZI. Criza politică din USL ține prima pagină a ziarelor: „USL, în moarte clinică. Cine anunță decesul?”

 

adevarul

Publicitate

EVZ, Adevărul și România liberă au ieșit pe prima pagină cu scandalul din USL. „USL, în moarte clinică. Cine anunță decesul?”, se întreabă România liberă pe prima pagină.

Paginademedia.ro prezintă în continuare cum cum arată prima pagină a ziarelor de astăzi:

  • Adevărul ilustre ază situația din USL printr-o caricatură cu cei doi lideri ai USL aflați în mașinuțe, gata să se lovească. Ponta și Antonescu au început „jocul fricosului”, titrează ziarul pe prima pagină, precizând că liderii și-au dat ultimatumuri până luni, pentru ca fiecare să accepte condițiile celuilalt.
  • Evenimentul zilei îl pune pe prima pagină doar pe Victor Ponta: Guvernul Ponta 2 e pe ducă. Urmează Ponta 3, scrie publicația. „Deja majoritatea USD a început negocierile cu UDMR pentru guvernul Ponta III. Se discută despre ministerele Culturii și Sănătății”. Tot pe prima pagină, EVZ publică o declarație a președintelui Traian Băsescu: „Îi propun public premierului să cedeze la solicitarea PNL de a-l avea pe Iohannis vicepremier.”
  • România liberă se întreabă cine anunță decesul în cazul USL. „Sinucidere până la capăt. Un proiect de 70%, îngropat de fondatori”, mai scrie publicația.

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu