Skip to main content

ProSport caută tineri care vor să se facă jurnalişti

 

ultima coperta prosportPublicaţia online ProSport, din portofoliul Mediafax Group, recrutează tineri "care doresc să devină jurnalişti".

Publicitate

Anunţul, care este postat pe site-ul Mediafax.ro, spune că "ţinta" procesului de selectare a tinerilor o reprezintă "pasionaţii de sport tentaţi de o carieră în redacţia" publicaţiei de sport.

"Tinerii au şansa de a lucra într-unul dintre departamentele Fotbal Intern, Sporturi, Fotbal Internaţional şi Liga 2", se arată în anunţul publicat pe site-ul agenţiei de presă Mediafax.

"Cei interesaţi îşi pot trimite CV-ul şi o scrisoare de intenţie la adresa de email [email protected]."

Anunţul de angajare vine după ce, în ultima perioadă, în redacţia cotidianului au avut loc mai multe schimbări.

La finalul lunii ianuarie, conducerea ziarului a fost schimbată. Nu mai puţin de şase oameni din conducerea editorială a publicaţiei, inclusiv redactorul-şef Lucian Lipovan, au fost îndepărtaţi din funcţii, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Reamintim că pe data de 9 decembrie 2013, cotidianul ProSport şi-a încetat apariţia cotidiană pe hârtie. În ultima lună a anului trecut, ProSport a fost tipărit săptămânal, ca supliment al Ziarului Finaciar.

Orlando Nicoară, CEO Mediafax Group:

“Viitorul acestui produs este în digital, iar experienţa Gândul, care, în doar doi ani, a devenit unul dintre cele mai importante siteuri din România, ne face sa fim încrezători că vom putea repeta succesul şi cu brandul Prosport”, spunea Nicoară, la începutul lunii decembrie 2013.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • murgu murgu
    Veti repeta pe dracu, care succes ca Gandul e praf. Oare cat se va mai lasa pacalit Sarbu de clovnul asta de Orlando? Trebuia sa il aduca pe Ioanitoaia care i-ar fi facut ziar, nu rahat de site, dar asa e cand te zgarcesti.
  • Mortariu Mortariu
    Doar scris. Vorbit e preferabil sa stii doar "Da, sefu" :)
  • Adi Adi
    La cat de slab este Prosport normal ca poate oricine sa incerce sa devina. Sunt unii acolo care incearca de vreo opt ani si ni reusesc. Acum au ramas cu oameni si slabi si putini. Dar cel mai slab este acest Orlando care a permis sa anunga in halul asta site-ul Prosport! De ziar nu mai spun ca nu mai exista. Dar asa se intampla in Romanica , seful nu are nicio vina.
  • B0B B0B
    Cunoasterea limbii romane (scris si vorbit) la nivel mediu este un criteriu de angajare?:)
  • gigi gigi
    In vremurile astea, multi angajatori cauta sa recruteze tineri fara experienta, din perspectiva faptului ca respectivii nu vor avea pretentii financiare. Cam asta e primul criteriu la angajare in ziua de azi, sa fii cat mai ieftin. Daca se poate, sa lucrezi chiar gratis aka internship.
    In schimb, daca ai experienta si, cum e normal, ai pretentii la un salar decent, atunci trebuie sa fii genul de angajat 3 in 1, adica sa stii sa faci cat mai multe si daca se poate sa lucrezi cat pentru doua sau trei persoane la un loc. Exploatarea omului de catre om.
  • Mortariu Mortariu
    Este clar ca si celor ramasi li se pregatesc niste lucruri. La ce jurnalism a inceput sa se faca in trustul Mediafax, este clar ca ProSport nu are nevoie de jurnalisti, ci de tineri postaci, gata sa fie spalati pe creier si care vor deveni specialisti in nascocit titluri inepte si pupat poalele managementului.
  • Sellmann Sellmann
    Criterii de angajare la Pro sport :)
    Sa caute știri doar despre Steaua și ... Punct
    Sa pună întrebări deja consacrate după un gol sa întrebe fotbalistul "Ai telefonul deschis pentru Becali ?"
    Sa l transfere in fiecare iarna pe : Wesley,Junior Moraies, ... :)
    Sa denigreze echipele care nu sunt din Capitala și nu trebuie sa existe în discuție !
    Carte multa nu se cere !

Trimite un comentariu

sus