Skip to main content

Serviciul Român de Comedie va debuta în primăvară la Antena 1. Toni Grecu: „Este vorba de un nou proiect”

 

Toni Grecu

Publicitate

Serviciul Român de Comedie trece oficial la Antena 1, potrivit unui comunicat al postului de televiziune. Echipa condusă de Toni Grecu, ce numără peste 40 de oameni, va debuta în această primăvară la televiziunea trustului Intact.

Toni Grecu: „Este vorba de un nou proiect, încărcat de emoție și de dorința de a face lucruri cât mai bune, mai bune chiar decât am făcut până acum." În distribuție vor fi incluși actori noi. „O așteptăm cu mare drag și pe Monica Anghel, dacă timpul îi va permite, acum, că suntem din nou colegi", mai spune liderul echipei.

„Realitatea nu ne dă prea multe motive de bucurie, măcar Serviciul Român de Comedie să-și facă datoria, astfel că invităm toți telespectatorii să urmarească acest show la Antena 1", a adăugat Toni Grecu.

Paginademedia.ro a anunțat astăzi, în exclusivitate, semnarea contractului Serciviului Român de Comedie cu Antena 1.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Va dau cuvintul meu ca in viata mea nu am mai vazut un anti talent ca acest om Toni Grecu .Este pur si simplu ridicol acest om nu realizeaza ca nu are nici o legatura cu comedia ca ar putea face ori ce alt ceva dar nu comedie ride aiurea singur la glumele lui fara sens gesticuleaza fara sens nu pot sa spun alt ceva decit Doamne Fereste sper sa se apuce de altceva pentru ca alt fel este pierdut vai de capul lui Fereasca Dumnezeu

Trimite un comentariu