Skip to main content

Serviciul Român de Comedie va debuta în primăvară la Antena 1. Toni Grecu: „Este vorba de un nou proiect”

 

Toni Grecu

Publicitate

Serviciul Român de Comedie trece oficial la Antena 1, potrivit unui comunicat al postului de televiziune. Echipa condusă de Toni Grecu, ce numără peste 40 de oameni, va debuta în această primăvară la televiziunea trustului Intact.

Toni Grecu: „Este vorba de un nou proiect, încărcat de emoţie şi de dorinţa de a face lucruri cât mai bune, mai bune chiar decât am făcut până acum." În distribuţie vor fi incluşi actori noi. „O aşteptăm cu mare drag şi pe Monica Anghel, dacă timpul îi va permite, acum, că suntem din nou colegi", mai spune liderul echipei.

„Realitatea nu ne dă prea multe motive de bucurie, măcar Serviciul Român de Comedie să-şi facă datoria, astfel că invităm toţi telespectatorii să urmarească acest show la Antena 1", a adăugat Toni Grecu.

Paginademedia.ro a anunţat astăzi, în exclusivitate, semnarea contractului Serciviului Român de Comedie cu Antena 1.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Eu Eu
    Toni este varza!
  • Rotaru Constantin Rotaru Constantin
    Va dau cuvintul meu ca in viata mea nu am mai vazut un anti talent ca acest om Toni Grecu .Este pur si simplu ridicol acest om nu realizeaza ca nu are nici o legatura cu comedia ca ar putea face ori ce alt ceva dar nu comedie ride aiurea singur la glumele lui fara sens gesticuleaza fara sens nu pot sa spun alt ceva decit Doamne Fereste sper sa se apuce de altceva pentru ca alt fel este pierdut vai de capul lui Fereasca Dumnezeu
  • Liviu Liviu
    Abia aștept sa ii vad din nou la Antena!!!
  • steven steven
    Se duc si ei la cine ”marca” banu!
  • Andrei Andrei
    O sa vada ca nu vor avea aceleasi audiente ca si pe Protv.........cel mai probabil mult mai slabe
  • cristi cristi
    Oricum nu mai au niciun fel de umor!

Trimite un comentariu

sus