Skip to main content

EXCLUSIV. Echipa Serviciul Român de Comedie a semnat cu Antena 1

 
serviciul-roman
serviciul-roman

serviciul-roman

Publicitate

Emisiunea Serviciul Român de Comedie va fi în grila postului Antena 1. Surse apropiate negocierilor au declarat pentru Paginademedia.ro că astăzi a fost semnat oficial contractul între cele două părţi.

Programul SRC va fi pe Antena 1 în aceeaşi formulă care l-a consacrat la Pro TV şi cu acelaşi nume.

Negocierile dintre Antena 1 şi Serviciul Român de Comedie au fost anunţate, în exclusivitate de Paginademedia.ro, aici.

Discuţiile cu Antena 1 s-au desfăşurat pe o perioadă de aproximativ o lună şi jumătate, date fiind amploarea proiectului (care presupune resurse de producţie consistente), dar şi numărul mare de oameni implicaţi (aproximativ 20 de actori).

Serviciul Român de Comedie este un proiect dezvoltat de o parte din membrii fostului grup Divertis, coordonaţi de Toni Grecu, după ce câţiva componenţi ai trupei au fondat un alt proiect – Distractis (acum pe TVR 1).

În formula completă, Divertis a realizat emisiuni timp de şapte ani la Antena 1, între 2001 şi 2008. Ulterior, grupul a trecut la Pro TV.

În urmă cu trei ani s-a produs scindarea: o parte au rămas la Pro TV şi au dezvoltat proiectul Serviciul Român de Comedie (în care au fost atrase şi actori noi), cealaltă parte a lansat Distractis la TVR.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Liviu Liviu
  Deja tot mai multe vedete pleacă de la PRO, trustul a început sa scârțâie tot mai tare.
 • Boogy Boogy
  Daca ei se duc la Antena 1 atunci inseamna ca Intact o sa rada Icomedy ? Nu vad de ce ar pastra doua show-uri aproape identice sau mai bine zis cu acelasi scop si acelasi target. Sau poate vor muta show-ul actual de comedie pe ZuTV, ca sa fie Buzdugan alaturi de Morar si pe TV.

  Despre SRC pot sa zic ca mi-a placut la PRO si imi pare rau ca au ales sa se mute. Oricum Toni e un expert in a schimba barcile, cand la PRO cand la Intact. Sunt curios acum cat vor poposi la postul din Baneasa.
 • protopopescu protopopescu
  stati asa ca vin acum Mile si ceilalti postaci antenisti si ne spun ce mari talente sunt si ce comedie buna fac. sigur la Protv erau niste expirati dar in barca lui Felix vor fi geniali.
 • adi adi
  Sa fim seriosi...spuneti o gluma buna sau cv fain de la ei care a devenit viral pe facebook sau youtube (internet in general)... nimiiiic!!! Dc?!!! La Antena 1 nu vor face mai nimic, deja sunt super expirati!!!
 • coco coco
  daca si Hancu a ajuns sa lucreze pentru Varan...

  dupa ce lucrase din greu pentru Basescu...

  vai de capul nostru, Hancule

  mai bine ai fura o sticla de whisky din hipermarket si te-ai face ranga
 • iulia1 iulia1
  Dar de vacanta Mare nu scieti nimic ? Ca nu au mai ajuns la o intelegere.
 • noName noName
  Oameni fără caracter ajung să fie vedete. Vai şi amar...
 • Ahile Ahile
  Daca si Tetelu a ajuns sa lucreze pt Varan.....
 • cristi cristi
  Pacat! Deci acum vor fi glume si bascalii numai despre Basescu. La cererea mogului, evident!

Trimite un comentariu

sus