Skip to main content

EXCLUSIV. Echipa Serviciul Român de Comedie a semnat cu Antena 1

 

serviciul-roman

Publicitate

Emisiunea Serviciul Român de Comedie va fi în grila postului Antena 1. Surse apropiate negocierilor au declarat pentru Paginademedia.ro că astăzi a fost semnat oficial contractul între cele două părți.

Programul SRC va fi pe Antena 1 în aceeași formulă care l-a consacrat la Pro TV și cu același nume.

Negocierile dintre Antena 1 și Serviciul Român de Comedie au fost anunțate, în exclusivitate de Paginademedia.ro, aici.

Discuțiile cu Antena 1 s-au desfășurat pe o perioadă de aproximativ o lună și jumătate, date fiind amploarea proiectului (care presupune resurse de producție consistente), dar și numărul mare de oameni implicați (aproximativ 20 de actori).

Serviciul Român de Comedie este un proiect dezvoltat de o parte din membrii fostului grup Divertis, coordonați de Toni Grecu, după ce câțiva componenți ai trupei au fondat un alt proiect – Distractis (acum pe TVR 1).

În formula completă, Divertis a realizat emisiuni timp de șapte ani la Antena 1, între 2001 și 2008. Ulterior, grupul a trecut la Pro TV.

În urmă cu trei ani s-a produs scindarea: o parte au rămas la Pro TV și au dezvoltat proiectul Serviciul Român de Comedie (în care au fost atrase și actori noi), cealaltă parte a lansat Distractis la TVR.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Daca ei se duc la Antena 1 atunci inseamna ca Intact o sa rada Icomedy ? Nu vad de ce ar pastra doua show-uri aproape identice sau mai bine zis cu acelasi scop si acelasi target. Sau poate vor muta show-ul actual de comedie pe ZuTV, ca sa fie Buzdugan alaturi de Morar si pe TV.

  Despre SRC pot sa zic ca mi-a placut la PRO si imi pare rau ca au ales sa se mute. Oricum Toni e un expert in a schimba barcile, cand la PRO cand la Intact. Sunt curios acum cat vor poposi la postul din Baneasa.
 • stati asa ca vin acum Mile si ceilalti postaci antenisti si ne spun ce mari talente sunt si ce comedie buna fac. sigur la Protv erau niste expirati dar in barca lui Felix vor fi geniali.
 • Sa fim seriosi...spuneti o gluma buna sau cv fain de la ei care a devenit viral pe facebook sau youtube (internet in general)... nimiiiic!!! Dc?!!! La Antena 1 nu vor face mai nimic, deja sunt super expirati!!!
 • daca si Hancu a ajuns sa lucreze pentru Varan...

  dupa ce lucrase din greu pentru Basescu...

  vai de capul nostru, Hancule

  mai bine ai fura o sticla de whisky din hipermarket si te-ai face ranga

Trimite un comentariu