Skip to main content

VIDEO. Emisiune nouă la Realitatea TV. Cristian Vasilcoiu realizează „În ultimă instanță”

 

Cristi vasilcoiu

Publicitate

Postul Realitatea TV lansează în această seară o emisiune dedicată exclusiv justiției. Producția se va numi În ultimă instanță și va fi realizată săptămânal, vinerea de la 22.00, de jurnalistul Cristian Vasilcoiu.

Emisiunea apare în contextul în care România are instituit un raport MCV și nu este primită în Schengen din cauza problemelor de corupție.

Ce isi propune emisiunea

Realizatorii producției își propun să arate opiniei publice care sunt problemele de ordin legislativ și juridic, dar și cele întâlnite în practica, din cauza cărora România are în continuare instituit Mecanismul de Cooperare și Verificare, deși, în 2007, când a fost introdus, nu a fost gândit ca unul permanent, ci ca unul provizoriu, până la rezolvarea deficiențelor semnalate, atunci când Romania a devenit membru al UE.

„În loc să fie rezolvate, deficiențele s-au adâncit, iar Raportul din cadrul MCV a devenit mai degrabă unul permanent, decât privizoriu, și, mai important, unul din cauza căruia Consiliul JAI ne refuză aderarea la Schengen (deși, oficial, Raportul din cadrul MCV nu este o condiție de aderare la Spațiul Schengen, el este adevăratul motiv din cauza căruia până în prezent am fost respinși)”, declară Cristian Vasilcoiu.

„Vom raporta problemele ridicate in Raportul MCV la realitatea românească, fie că vorbim despre legislație făcută de parlamentari penali, fie de subfinanțarea sistemului, fie de numărul insuficient de magistrați/spatii în care aceștia să iși desfășoare activitatea”,mai spune el.

Promo emisiune

Cristian Vasilcoiu are o vastă experiență în zona de justiție. El a lucrat în presa scrisă, la Cotidianul, Jurnalul Național, Gardianul, Evenimentul zilei și Adevărul, . În urmă cu doi ani a intrat în televiziune, la Realitatea TV, anul trecut a fost pentru scurt timp la B1 TV, după care a revenit la Realitatea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Prapastiosule, cauta o prapastie si da-ti drumul cu incredere in ea... Dar sa stii ca ma supar si eu pe Aura. Dupa ce ca dl Ghita (nu ciobanul, ca ala e om cinstit) a facut tot posibilul sa creeze ”ADIBAS”, ii mai valideaza si ea furaciunea. Mai bine spunea ”Raitaru TV” din prima si se incheia discutia.

  ACRONÍM, -Ă adj., s.n. (Cuvânt) format din prima sau primele litere ale cuvintelor care compun o sintagmă, o expresie, un titlu etc. [< fr. acronyme].
 • Aurica draga, RTV e acronimul de la Realitatea TV si folosit cu mult timp inainte de aparitia lui Ghita TV, adica Romania TV. Dar se pare ca esti neam cu ala din articol care a venit la RTV dupa scindare, a intins-o un pic pe la B1 TV, de unde a plecat cu coada intre picioare si s-a reintors la RTV din lipsa de alte cadre! Apelativul tau de la inceput, foloseste-l cu ma-ta si tac-tu, ca esti proasta de bubui!
 • @prapastiosu,

  ce rtv ma, esti prost??? bafta lui cristi, un jurnalist foarte bun...abia astept emisiunile lui...
 • Daca a ajuns si asta sa faca emisiune la RTV e nasol de tot! Mai bine facea promo cu cearta lui cu Bichir de pe emailul intern, cu nu stiu ce frigider carat din nu stiu ce garsoniera inchiriata! De rasul curcii!!!!
  Invitati-l si pe ala de la paza sa faca emisiuni despre securitatea in Europa, pe tipa de la receptie sa faca emisiuni despre cum se face cafeau si bucatarie, pe femeia de serviciu despre o viata curata, samd.
  Vorba rabinului: "Pacat Strul ca ti-au murit toate gainile! Eu sfaturi mai am!"
  Apropo, puteti baga si o emisiune de mica publicitate si necrolog pe bani! Primele 5 cuvinte sunt gratuite, pentru atragerea clientilor!
  Alo, ma aude careva acolo in fund! Manageriaza cineva caruta asta, numita Realitatea TV!

Trimite un comentariu