Skip to main content

VIDEO. Moise Guran, mesaj pentru publicitarii: Alegând să finanţaţi tabloidul, kitsch-ul, aţi reuşit să introduceţi un model social extrem de greu de educat

 

Moise-Guran-1

Publicitate

Uitaţi-vă la lumea în care trăim. Dacă vă place, să ştiţi că este meritul dumneavoastră. Dacă nu vă place, de asemenea”, le-a transmis jurnalistul Moise Guran publicitarilor, într-un mesaj video după ce a fost premiat de International Advertising Association pentru Excelenţă în educare şi informare TV.

„ Alegând să finanţaţi tabloidul, kitsch-ul, GRP-ul, audienţa, indiferent cum a fost ea făcută, aţi reuşit să introduceţi un model social extrem de greu de educat, extrem de greu de schimbat, dar foarte uşor de manipulat. Dumneavoastră sunteţi cei care dirijaţi sute de milioane de euro în fiecare către producţiile TV. Ştiu, sunt banii clienţilor, nu este vina dumneavoastră, dar asta nu înseamnă că nu aţi avea şi o responsabilitate. Aşa că eu vă mulţumesc pentru acest premiu şi mai ales vă mulţumesc pentru ajutorul acordat”, a mai spus Moise Guran.

Înregistrarea lui Moise Guran, în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Daniel Daniel
    Ar fi interesant de vazut o lista cu toti finantatorii acestor emisiuni tabloid sa vada lumea cine finanteaza acest tip de presa de scandal. Sigur daca nu sunt alte interese la mijloc.
  • Horea Horea
    @Germania

    Pe scurt, Moise, ... DECÂT!
  • Germania Germania
    In final, Moise, cel care ai activat in privat si te-ai intors la "stat", asemenea unui liliac vampir, te stimez din tot sufletul pe tine, cel care, din cea mai deontologica pornire, sucesti mintile atator oameni publicitari si non, care, din lipsa de reper, le esti cel putin simpatic. Acel om, poate putin plinut, deloc relevant in discutia de azi, care, pe langa informatia lipsita de reper, emite idei macro, el neactivand nici la nivel micro in vreuna din vietile lui! La multi ani, Moise, pentru ca pretinzi dintotdeauna a fi ceea ce nu esti si nu vei fi niciodata!!!
  • Germania Germania
    Totul se rezuma la intrebarea si raspunsul:
    - ce faci?
    - advertising!
    - emisiune TV hiperinteligenta urmarita decat de relativ putini oameni, poate decat cu sau fara afinitate, decat ca eu sunt judecatorul si procurorul media, moisecomanescuobae, atotneintelegator de buying, strategii, sau de mkt, hipexpert in comunicarea flatulent-olfactiv-decatpreaeficient activa, standard industrie specialista!
    Va urez succes voua, nou-venitilor!
  • Germania Germania
    Decat ai dreptatate in tot ce zici! Decat ca, uneori, cereai de ordinul sutelor de mii de euro, tu, cel intelept si pe nedrept suspectat de alte nereguli neexistente, pentru decat o emisiune care genera putin mai mult decat nimic! Cel mai mare decat respect pentru decat nu face nimic, cel cu o viziune nici reala, nici macro, nici micro, care, cu ocazia acestor premii, s-a exprimat decat inconstient, fara sa spuna decat nimic, aflat in afara oricarei competente pe care ar fi avut ocazia sa o stapaneasca mai bine decat ai lui virtuali colegi. Pe scurt, Moise, you owe the night!
  • adi adi
    Foarte adevarat! Felicitari lui Moise Guran!
  • vlad vlad
    Din pacate publicitarii baga prea multi bani in emisiuni de scandal, se asociaza cu asemenea emisiuni. Pe termen lung vor pierde. Eu nu as cumpara detergent promova intr-o emisiune gen Maruta, Acces, Capatos.
    Se poate sa ne spuneti audienta de aseara pentru Las fierbinti ?
  • dan Daniel dan Daniel
    Ce om, ce caracter! Rar asa ceva! Bravo Moise!

Trimite un comentariu

sus