Skip to main content

Afirmațiile lui Cheloo la adresa unui concurent X Factor, taxate cu 3.000 de lei de Consiliul pentru Combaterea Discriminării

 

Cheloo

Publicitate

Ion Ștefan Cătălin, cunoscut sub numele Cheloo, a fost amendat de Consiliul pentru Combaterea Discriminării cu 3.000 de lei pentru declarații discriminatorii la adresa unui concurent gay în cadrul show-ului X-factor, potrivit HotNews.ro.

CNCD a decis pe 26 martie că prin afirmațiile sale "s-a creat o atmosferă ostilă, degradantă, umilitoare la adresa părții reclamate pe considerentul orientării sexuale a acestuia. Afirmațiile au atins și drepturile minorității sexuale din Romania".

"Ai cântat, eu disprețuiesc tot ceea ce ești, ce reprezinți și țara asta te va trimite acasă, cu siguranța", a fost afirmația care i-a atras amenda lui Cheloo, jurat la X Factor.

Tot pentru cazul Cheloo, CNA a primit la sfârșitul anului trecut peste 700 de reclamații. Cazul a fost discutat de către consiliu, iar postul Antena 1 a fost amendat cu 10.000 de lei, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Citește și: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu