Skip to main content

Competițiile sportive de pe Dolce Sport, disponibile și online

 

dolce

Publicitate

Conținutul Dolce Sport este disponibil, din 14 martie, și pe DolceTV.ro, portalul video de la Romtelecom, potrivit unui comunicat al companiei.

Indiferent de rețeaua din care accesează www.dolcetv.ro sau utilizează aplicația Dolce Mobile TV, doritorii vor putea urmări online competiții transmise în exclusivitate pe Dolce Sport, precum Formula 1, WRC, Turneul celor 6 Națiuni, dar și Indian Wells, Fed Cup, Davis Cup și unele turnee din WTA Premier Events, Campionatele de Fotbal și Baschet ale Greciei și multe altele.

Meciurile din UEFA Champions League, UEFA Europa League, din campionatele Italiei si Franţei, din cupele Angliei si Frantei, din Liga Campionilor la handbal masculin şi feminin sunt, de asemenea, disponibile în portalul DolceTV.ro.

Accesul la conținutul DolceTV.ro este gratuit pentru utilizatorii care folosesc o conexiune de internet de la Romtelecom sau NextGen, ori accesează aplicația Dolce Mobile TV cu o conexiune 3G de la COSMOTE România. Cei care se conectează din alte rețele pot opta pentru unul dintre cele două tipuri de abonament – 1,5 Euro+TVA pentru o zi sau 4 Euro+TVA pentru o lună de acces. Plata pentru accesul la conţinut se poate face prin SMS sau online, cu orice card bancar.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Sal ! Unde este pe site-ul dolcetv.ro optiunea de creeare cont ?? Ca eu n-am vazut decat autentificare. Nu am reusit sa gasesc creare cont in siteu asta, da pe romtelecom este, sa fsc pe acela ? Are vreo legatura cu dolcetv ,si nu dunt abonat dolce, sau romtelec! Please, help !!!
 • Oaginademedia nu sunt incantati de o firma cu zero datorii la stat ,dar de digi cu datorie un miliard de euro,toata ziua o pupa in...
 • Mă bucur că a folosit sfatul, mai ales că transmisia în Internet a Dolce e mult mai bună decât cea de la Digi. Mulțumesc pentru remarca binevitoare la adresa siteului. E mult sub ceea ce vreau să fie, dar momentan nu am timp să-l fac (din punctul de vedere al conținutului) așa cum ar trebui.
 • Cu floare nu se face primavara...cele mai multe competitii de sport - in special interne - sunt pe cele 3 canale de sport ale Digi...asteptam replica celor de la Dolce.
 • Bravo Romtelecom, viitor T-Home, deveniti incet dar sigur , nu ca altii , numarul 1 in randul televiziunilor de sport din Romania. Pacat de cei de la Pagina de Media ca nu sunt la fel de entuziasmati ca atunci cand lua vreun drept de televizare Digi. Ca ziar nu sunteti echidistanti si nu va face decat rau.
 • Buna seara!
  Va puteti interesa de ce Eurosport - si nici DolceSport - nu au difuzat meciurile de seara din Campionatul Angliei? Duminica seara nici Dolce si nici EurosportRomania - desi aveau in program - nu au difuzat meciul Tottenham - Arsenal...care se putea vedea pe net...
  Sa intelegem ca cei de la Eurosport nu mai vor sa transmita PLeague in Romania?
 • Ciudat. În rețeaua Romtelecom a mers fără probleme. Pe netbook Asus EeePC de 1,6 GHz și cu 2 GB RAM și flashplayer actualizat. Pe laptop HP Compaq nc6100 (M 1,4 GHz, 2 GB RAM, flashplayer actualizat) mergea sacadat dacă imaginea era pe tot ecranul. Din alte rețele n-am încercat, însă, să mă conectez.
 • Mai Alex, optiunea este pentru situatia in care NU ai acces la tv! Simplu. Si din cei 6,5 euro vezi programe sau filme sau meciuri. Nu sunt bani aruncati.
 • Contractul este valabil începând chiar de astăzi, când DolceSport 3 va transmite Werder Bremen – Stuttgart de la ora 16:30, iar de la ora 19:30 va transmite Aston Villa – Chelsea.
  Duminică, Dolce Sport va transmite meciul din campionatul Angliei dintre Totthenham şi Arsenal.
  DolceSport nu va avea exclusivitate pe cele două campionate, alte partide putând fi urmărite în continuare şi pe EuroSport.

Trimite un comentariu