Skip to main content

CONCURS: Cât de departe ai merge ca să te îmbogăţeşti? Ce ai face şi ce nu ai face pentru bani? Fii curajos şi Discovery te premiază!

 
Klondike 2
Klondike 2

Klondike 2

ULTIMA ZI DE CONCURS. În serialul Klondike, eroii pornesc într-o goană după aur, în agitaţii ani ai “febrei” din secolul 19.00.

În secolul 21, Discovery Channel, postul care va difuza serialul, îţi oferă un premiu inedit, dacă răspunzi la o întrebare pe măsură: Cât de departe ai merge ca să te îmbogăţeşti? Ce ai face şi ce nu ai face pentru bani?

Răspunsul la întrebare nu îţi va aduce bani, dar te va ajuta să-ţi păstrezi ce ai mai valoros. De ce? Ineditul premiu este un seif solid şi sigur: 100 de milioane de combinaţii sunt posibile pentru cifrul casei de valori.

Ce se premiază? Un răspuns cât mai curajos, interesant, ieşit din comun are toate şansele să fie câştigător, după două săptămâni de concurs.

Se vor acorda şi alte premii care amintesc de goana după aur şi de metodele de la acea vreme: gamele, la fel cu cele pe care le foloseau căutătorii de aur din secolul 19.

Răspunde la întrebare printr-un comentariu la acest articol şi poţi câştiga un seif!

Seiful premiu:

Seif Discovery

    • uşă de oţel 4 mm grosime
    • închidere electronică, pe baza combinaţiilor de cifre
    • 100.000.000 de combinaţii posibile
    • se poate fixa în podea (kitul de fixare este inclus)

Klondike – un serial despre goana după aur, produse de Ridley Scott, cu Tim Roth (Lie to Me) şi Richard Madden (Urzeala Tronurilor)

Tim RothKlondike este primul serial de ficţiune de pe Discovery Channel. Este produs de Ridley Scott şi îi are în rolurile principale pe Richard Madden (Urzeala Tronurilor), Tim Roth (Lie to me), Abbie Cornish (Bright Star) şi Sam Shepard (August: Osage County, Out of the Furnace).

Serialul urmăreşte "un moment istoric, care a schimbat radical destinele a sute de mii de oameni plecati in "Goana dupa Aur" din Yukon".

Noua producţie de la Discovery este o ecranizare a romanului lui Charlotte Gray "Căutătorii de aur: Cum e să dai lovitura în Klondike".

Klondike, prima serie de ficţiune care va fi difuzata pe Discovery Channel, are premiera pe 5 martie, de la ora 22.00.

Mai multe detalii despre serialul Klondike, AICI.

NU UITAŢI. Răspundeţi printr-un comentariu la acest articol la întrebarea Cât de departe ai merge ca să te îmbogăţeşti? şi poţi câştiga un seif oferit de Discovery ChannelCe ai face şi ce nu ai face pentru bani?

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    Evident ca nu... nu ma refeream la faptul ca suntem printre cei mai bogati, ci doar la faptul ca se putea mult mai rau.
  • Toader Cosmin Toader Cosmin
    Ca sa ma imbogatesc , as face orice iesit din comun si mi-as asuma riscuri , chiar sa merg in Alaska sa caut aur la propriu daca as avea posibilitatea financiara sa demarez o actiune in acest sens .
  • iulian iulian
    as merge in fiecare zi la munca pe jos 20 de km
  • adrian adrian
    Pana la primul "Non Stop" inchis!
  • mile mile
    mai bogati ca emirate , japonia ,coreea, singapore, nu cred
  • cristi cristi
    Nu ar fi potrivit sa te imbogatesti prin a recurge la gesturi extreme ...gen sa-ti vinzi timpu viataa si toot ceea ce tine de fericirea personala...poti sa fi bogat doar prin simplu fapt ca in fiecare zi esti fericit. Fiecare om incearca sa fie cat mai bogat cu putinta
  • danny danny
    as merge pana la capatul lumii sa ma inbogatesc,as munci pentru bani dar nu a-s omora pentru bani.
  • Mariuta Ioan Mariuta Ioan
    As fura cum au furat si politrucii din Romania pentru ca daca furi nu ti se intampla nimic :P :v :v :v :v :v :v :v :v v:
  • Narcis Narcis
    As filma un documentar pentru Discovery despre cum s-au imbogatit politicienii nostri in fiecare mandat :))))) Sigur as castiga multi bani :))))))
  • Caut aur Caut aur
    M-as incumeta pana in Alaska. Chiar si numai experienta de a merge si a petrece ceva timp acolo, m-ar face mai bogat.
  • Alex Alex
    As merge pana la colt doar sa stiu ca sunt sanatos, dupa care restul ar trebui sa fie cel mai usor. Ce inseamna imbogatire? Poate suntem deja bogati! Cu siguranta suntem mai bogati ca majoritatea populatiei din Asia si Africa.
  • steven steven
    Strabat cararile mai putin batute ale muntilor nostri si imi este indeajuns.
  • Imbogatescu Imbogatescu
    Cam pana la Faurei si inapoi.
  • Aur Mirella Aur Mirella
    Nu-mi doresc sa ma imbogatesc. Si nici n-as pleca prea departe de tara mea pentru a cauta aur. Mi-as dori, in schimb, sa am destul timp pentru a cauta comorile acestei tari. Mi-as dori drumuri mai bune pentru ca orice escapada pe care mi-o pot permite in timpul liber sa poata ingloba cat mai mult din ceea ce mi-as dori sa explorez. Si... da... mi-ar placea sa particip la expeditii in Romania, fie si pentru a cauta aur, doar asa, pentru a demonstra ca „muntii nostri aur poarta”, pentru ca partea cu „noi cersim din poarta-n poarta” nu mai trebuie demonstrata.

Trimite un comentariu

sus