Skip to main content

Cristian Tabără, în România și în Moldova: sezon nou cu emisiunea de la TVR și director editorial la Publika TV

 

Cristi Tabara

Publicitate

Realizatorul Cristian Tabără va fi prezent pe televiziune și în România, dar și în Moldova. Postul public TVR 1 lansează un nou sezon al emisiunii Exclusiv în România. Dincolo de Prut, Tabără apare la Publika TV.

Detalii, în continuare:

LA TVR: Cristian Tabără este realizatorul emisiunii Exclusiv în România, care are premiera noului sezon sâmbătă, 22 martie de la ora 18.00, pe TVR 1 și TVR HD. Programul prezintă destinații turistice inedite din România. În episodul de sâmbătă: Hotelul de gheață de la Bâlea Lac și stațiunea Harghita Mădăraș.

ÎN MOLDOVA. Realizatorul apare în fiecare seară la Publika TV. Este invitat permanent în emisiunea Fabrika, de luni până vineri, în intervalul 21.30-23.00.

Cristian Tabără este și director editorial al postului Publika TV.

Publika TV a fost lansat în 2010, de Sorin Ovidiu Vântu, după modelul Realitatea TV din România. După ce Realitatea TV a trecut la Elan Schwartzenberg, postul din Moldova i-a fost vândut, în 2011, lui Dumitru Țâra, director general al stației. În prezent, postul este controlat de Vladimir Plahotniuc, cel care deține și televiziunea Prime TV, principalul canal din Republica Moldova.

 

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu