Skip to main content

Dan Negru despre presupusul salariu de 16.000 de euro la TVR: „Nu există un astfel de onorariu în televiziunea din România, pe săptămână”

 

Dan Negru - Foto: Laurentiu Obae
Dan Negru - Foto: Laurentiu Obae

Publicitate

Dan Negru reacționează după ce Lucia Hossu Longin a declarat, în ziarul Ring, că Andreea Marin ar fi luat 64.000 de euro pe lună, cât timp a realizat emisiunea Prețuiește viața, la TVR 1.

„Citesc că Andreea Marin câștigă 16.000 euro pe săptămână de la TVR, dar probabil că asta era suma pentru întreaga producție, nicidecum leafa unui prezentator. Nu există un astfel de onorariu în televiziunea din România, pe săptămână”, a scris Dan Negru pe contul său de Facebook.

El a mai scris că este oricând dispus să facă public salariul spu, inclusiv banii câștigați în trecut. „În toată lumea civilizată a televiziunii starurile își fac publice câștigurile doar la noi e brambureala zvonurilor. (...)Cred că televiziunea ca breaslă poate intra în normalitate făcând publice lefurile vedetelor. Sunt primul dispus să o facă!”

Negru a publicat și câteva dintre salariile unor prezentatori din Italia și Gemania: 

  • Bruno Vespa - 1,2 milioane de euro pe an
  • Carlo Conti - 2,3 milioane pe an
  • Paolo Bonolis- 3,1 milioane pe an
  • Stephan Raab (Germania) - 1,6 milioane pe an

Citește și:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Mă iertați ,dar după cum scrieți, nu e de mirare că n-ați văzut așa de mulți bani în viața dvs. de profer. Nu sunt sigur ce e profer, dar asta e vina mea. Poate vi-i aduce Andreea Marin pe acei 16 000 de euro la spălat (dacă spălatul e una din acele alte activități pe care le întreprindeți) și-i vedeți atunci .
  • Vruia să spele banii eu în viaţa mea mizerabilă de profer nu am văzut atâţi bani adunaţi la un loc nici 15.000 si nici 12000 de euro nici nu se poate sti cât sunt până nu îi numeri asta din alte activităţi pe care le întreprind
  • si totusi Lucia Hossu Longin a revenit cu precizarea ca cei 16.000 pe saptamana erau doar pentru AM iar cand TVR a oferit doar 12.000, diva s-a considerat jignita si a plecat

Trimite un comentariu