Skip to main content

Fanatik și GSP: „Sârbu a luat Liga I?”. Sârbu spune că nu are nicio legătură

 

adrian-sarbu-29
Adrian Sârbu în spatele atribuirii drepturilor pentru Liga I?, se întreabă Gazeta Sporturilor. Publicația scrie că surse autorizate îl dau câștigător pe fostul boss al Pro TV. „De la bun început vrea plata individuală pentru partidele din Liga I! Dacă vrei să vezi, de exemplu, Steaua - Dinamo, plătești o anumită sumă, iar pentru FC Brașov - Chiajna o sumă mult mai mică. Se va înființa un nou post de sport, iar doritorii vor primi un dispozitiv care va fi băgat în televizor și care va recepționa semnalul pentru a vedea jocurile dorite”, a declarat o sursă pentru Gazeta Sporturilor.

Publicitate

Informația despre implicarea lui Sârbu în atribuirea drepturilor pentru Liga I a fost publicată inițial de Fanatik.ro.

Fanatik.ro mai precizează că poziţia defensivă a lui Sîrbu poate fi foarte bine pusă în legătură cu interdicţia pe care mogulul media o are de a nu mai activa timp de un an în domeniul televiziunii după despărţirea de CME.

Pe de altă parte. Sârbu a negat orice implicare privind drepturile de transmitere a meciurilor de fotbal din Liga I, scrie capital.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Si daca ar fi adevarat,care e problema? Eu unul nu am timp sa vad tot ce se transmite din Anglia,Germania,Spania,Italia,Franta,plus sporturi de iarna,tenis,baschet,etc..,ca sa pierd vremea cu meciurille noastre. Sa dai si bani in plus,pare o gluma,pentru ceva fara valoare.

Trimite un comentariu