Skip to main content

GRILĂ. Junior Chef și România dansează iau startul. iComedy, exilat duminica la 23. Andreea Bălan, coprezentator la România dansează

 

antena 1

Publicitate

Serviciul Român de Comedie, Junior Chef și România dansează sunt emisiunile ce vor fi lansate în perioada următoare în grila de primăvară. Andreea Bălan revine la Antena 1, România dansează, iar iComedy se mută din nou.

Antena 1 își lansează grila sub genericul Primăvara în COOLori.

Paginademedia.ro prezintă în continuare lansările din grila de programe a Antenei 1:

SÂMBĂTA. Te cunosc de undeva este show-ul de forță al Antenei 1, care a luat deja startul. Producția a avut o transformare și la nivelul juriului. Trei dintre jurați, Andreea Bălan, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan - au fost înlocuiți de Monica Anghel, Delia și Pepe. 

 

DUMINICĂ. Din această săptămână, de pe 9 martie, ia startul România dansează, show aflat la al doilea sezon. Producția, un talent show pentru dansatori, are și o câteva noutăți.

După plecarea cu scandal a lui Mihai Bendeac, în juriul show-ului a intrat Connect-R. În plus, Andreea Bălan este co-prezentatoare alături de Jorge.

Tot duminica, după România dansează, se mută iComedy, show de divertisment care până acum era difuzat lunea. Emisiunea va fi difuzată de la ora 23.15.

 

LUNI. Din 10 martie, Antena 1 lansează Junior chef, o producție gastronomică în care concurenți vor fi copii cu vârste între 9 și 14 ani. Jurați ai show-ului sunt Vizante, Horia Vârlan și Anca Lungu.

 

MIERCURI este ziua Te pui cu blondele?, o emisiune realizată de Dan Negru. Din informațiile paginademedia.ro, după ce show-ul va ajunge la final de sezon, va fi înlocuit de Serviciul Român de Comedie, cea mai nouă achiziție a Antenei 1.

 

JOI este tot Dan Negru. Realizatorul are emisiunea NextStar, unde jurați sunt Maria Cârneci, Vasile Muraru, Lora, Connect-R și Pepe.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Sapt trecuta Negru a fost lider,macar e un meci care se joaca,spre deosebire de celelalte meciuri ale antenei...
  • si vacanta mare? nu spun nimic de ea? oare pentru ca nu se mai face emisiunea ptr ca s-au ingrozit cand au vazut-o?:))) si s-au ingrozit cand au vazut cum a regizat "marele iurascu". a fost ptr prima oara cand s-au convins ca nu tot ce e la pro e de ...prima calitate, ca PR-ul si maria apostol i-a facut pe multi vedete si le-a bagat bani in buzunar. ei ar trebui sa-i multumeasca ptr ca doar numele e de ei.
  • Ai dat cel mai " bun " exemplu pe care il putea da unu care se uita la antene . Tu nu vezi ca antena incepe sa piarda teren si joia unde mai stralucea cu next starul ei . Stai linistit ca nici Junior Chef-ul nu o sa rupa gura targului
  • ca sa fii lider , trebuie sa faci prostii , acces direct este lider in fiecare zi, dar cu ce rost, important este sa fie programe bune ,
  • In sinea ta asa este , dar pacat ca televiziunea nu se ridica la standardele din 2014 ( nici nu mai are rost sa spun pentru a mia suta oara ) 16:9 si HD
  • Vai dar ce bataie si-a luat Dan Negru cu Next Star ieri de la O saptamana nebuna si Las Fierbinti!
    http://www.protv.ro/stiri/las-fierbinti-si-o-saptamana-nebuna-lideri-de-audienta-joi-seara-la-protv.html

Trimite un comentariu