Skip to main content

CONCURS. Audiența Klondike în SUA. Premiera serialului Discovery, urmărită 3,4 milioane de americani

 

Klondike 2Serialul de ficțiune Klondike, care are premiera pe piața din România, în această seară, de la ora 22.00, pe Discovery Channel, a fost foarte bine primit de publicul din Statele Unite al Americii.

Publicitate

Premiera seriei, difuzată pe 20 ianuarie în SUA, a stabilit un nou record de audiență în prime time-ul zilei de luni, pentru rețeaua Discovery Channel.

Primele două episode ale serialului Klondike au fost urmărite de 3,4 milioane de americani, în medie, pe minut. Dintre aceștia, 1,68 milioane de telespectatori intrau în categoria publicului adult, cu vârsta cuprinsă între 25 și 54 de ani, potrivit revistei Variety.com, care citează datele oferite de compania Nielsen.

CONCURS pentru cititorii Paginademedia. Seria despre căutătorii de aur a inspirat și un concurs pentru cititorii Paginademedia.ro, în care Discovery propupune un premiu inedit la întrebare provocatoare: Cât de departe ai merge ca să te îmbogățești? Ce ai face și ce nu ai face pentru bani? Concursul, la acest link.

Un episod din serialul de ficțiune Klondike, care poartă semnătura lui Ridley Scott în calitate de producător executiv, durează 60 de minute.

ÎN ROMÂNIA. Reamintim că Discovery Channel va difuza în această seară, de la ora 22.00, primul episod din Klondike, serialul inspirat de celebra "Goană după aur".

Intitulat Klondike, după numele celebrului orășel în care se desfășoară întreaga acțiune, serialul este o ecranizare a romanului lui Charlotte Gray “Căutătorii de aur: Cum e să dai lovitura în Klondike”.

Despre performanța de audiență înregistrată de Klondike, primul serial de ficțiune al Discovery Channel, pe piața din Statele Unite au mai scris Hollywoodreporter.com și Deadline.com.

NU UITAȚI!. Puteți câștiga un premiu inedit de la Discovery Channel. Răspunde la întrebare: Cât de departe ai merge ca să te îmbogățești? Ce ai face și ce nu ai face pentru bani? Concursul, la acest link.

Citește și:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • In Sua, televiziunile prin cablu (ca discovery) nu au acoperire asa de mare ca cele prin satelit. Seriale celebre ca Arrow, Game of Thrones, Boardwalk Empire, etc, au audiente cuprinse intre 1 si 3 milioane. Mai documenteaza-te!

  Americanii au de unde alege, nu se uita toata lumea pe 2 posturi pentru ca n-au la ce.
 • Pentru Statele Unite, 3.4 milioane de telespectatori e putin. Chiar foarte putin.
  Au circumstante atenuante ca sunt pe cablu si trebuie sa platesti ca sa vezi Discovery, insa tot e putin. The Walking Dead, pe AMC, tot pe bani, aduna saptamanal peste 10 milioane, ba chiar au avut si peste 14 milioane. Platitori !
  Ca sa va faceti o idee mai clara, in aceeasi seara, tot pe cablu, la americani, Teen Wolf pe MTV a avut doua milioane de telespecatori. Deci... nu e chiar o realizare audienta Klondike.
  In comparatie, vineri, 17 ianuarie 2014, tot pe Discovery, Gold Rush a avut 4 milioane de telespecatori.
  Inteleg ca stirea asta e promotionala dar n-am vazut niciun P nicaieri.
 • 3,4 milioane telespectatori e mult pentru SUA? ma faceti sa rad. Romanii au talent aduna dublu. De cate ori e mai mica Romania decat SUA? Incepeti sa scrieti prostii tot mai des...
 • "după numele celebrului orășel în care se desfășoară întreaga acțiune, " Nu stiu cine a facut traducerea, dar intreaga actiune se mai desfasoara si in alta parte, nu doar in Klondike. #numazic Nu cred ca ar conta astfel de detalii prea mult, dovada si articolul.

Trimite un comentariu