Skip to main content

Radu Herjeu a părăsit România TV: „De ziua mondială a fericirii, am încheiat colaborarea cu România TV”

 

radu herjeu
Radu Herjeu. Credit foto: Ștefan Ion

Publicitate

Radu Herjeu a încheiat colaborarea cu România TV, unde prezenta jurnalul de noapte, potrivit unui anunț postat de jurnalist pe blogul său.

„De ziua mondială a fericirii, am încheiat colaborarea mea cu România TV, după exact doi ani şi jumătate de la primul jurnal de ştiri prezentat aici. Azi a fost ultima zi la datorie”, a scris Radu Herjeu.

Radu Herjeu a intrat în presă la începutul anilor `90, ca reporter la Curierul Național. Între 1993 și 1994 a fost prezentator și redactor știri externe la Radio Total. În același an a devenit editor-prezentator la Observatorul Antenei 1, post pe care l-a ocupat până în 2000. În aceeași perioadă a fost și realizator de emisiuni la Antena 1, dar și la Radio Romantic.

Între 2005 și 2006 a fost editor-prezentator al știri lor de la Național TV, iar în martie 2011 a ajuns la B1 TV, unde a prezentat știrile de weekend până în septembrie 2011. În aceeași lună a trecut la RTV, ca prezentator al știrilor de la miezul nopții.

Radu Herjeu a prezentat timp de un an de zile Știrile de la ora 18.00, tot la România TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Daca dupa 15 ani de prezentat stiri nu reusesti sa faci mai mult in televiziune decat stiri de noapte si stai la mila unui baron TV ...ori e comoditate,ori indiferent unde mergi vei prezenta stirile de noapte
  • Pare un tip de treaba, dar mie imi plac gagicile alea tinere de la Digi24, Adriana Muraru si mai e una care a venit tot de pe la realitatea sau rtv... sunt cam expirate. Sper sa nu vina la Digi.
  • Am observat ca Andra Miron si-a pus pe Facebooc ca lucreaza la PublikaTV ... chiar a plecat din sanul geopoliticianului Gusa, sau e doar asa ? Cam multa suparare pe la RealitateaTV de cand se anunta ,,vant" : Zeicescu, Sandru, R.Bogdan sunt cam incruntati. Cat despre Radu Herjeu, zici ca era legat la ochi si nu vedea tigania de la GhitaTV, iar Digi24 e singura optiune pentru el.
  • felicitari, bine ca ai parasit acea adunatura de pupincuristi, pompeaza becali bani in rtv fara oprire, in curand vor deveni mai rau ca otv

Trimite un comentariu