Skip to main content

Serviciul Român de Comedie va înlocui Te pui cu blondele în grila Antenei 1

 

serviciul roman de comedie
Serviciul Român de Comedie va fi difuzat tot miercurea, ca și pe vremea Pro TV. Show-ul va intra în grila Antenei 1 din 26 martie, de la ora 20.30, potrivit paginii de Facebook a emisiunii.

Publicitate

Serviciul Român de Comedie s-a alăturat Antenei 1 în luna februarie, după cum paginademedia.ro a anunțat în exclusivitate AICI.

Serviciul Român de Comedie este un proiect dezvoltat de o parte din membrii fostului grup Divertis, coordonați de Toni Grecu, după ce câțiva componenți ai trupei au fondat un alt proiect – Distractis (acum pe TVR 1).

În formula completă, Divertis a realizat emisiuni timp de șapte ani la Antena 1, între 2001 și 2008. Ulterior, grupul a trecut la Pro TV.

În urmă cu trei ani s-a produs scindarea: o parte au rămas la Pro TV și au dezvoltat proiectul Serviciul Român de Comedie (în care au fost atrase și actori noi), cealaltă parte a lansat Distractis la TVR.

Citește și:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Ca de obicei, totusi, Antena to the rescue... Cand e cineva care le da flegme pe moaca, repede se pun in miscare sa-l aduca in trust, ca niste masochisti dobitoci.
  • Una se duce, alta vine...sau tot raul spre bine. Dan negru sigur va scoate o noua emisiune la fel de buna, iar serviciul de comedie si-a confirmat calitatea de ani de zile.
  • Tare sunt curios daca in noul program al celor de la SRC il vor mai parodia pe Voiculescu,tare ma tem ca au specificat in contract sa nu!Mare pacat!
  • Da, fix de nulitatea de Gojira ne intereseaza pe noi :)) De aia nu mai pot eu sa dorm noaptea, ce-o face SRC fara el...pai...nici n-o sa se simta :))
    Din pacate, e luat la pachet cu elita adevarata din SRC si n-o sa mai faca "show" ieftin la ProFM, probabil!
  • Unde va fi Gojira („Gicu” de la matinalul Pro FM)? Presupun că nu va putea fi simultan la ambele trusturi.

    Iar Ducu Hâncu, angajat la Voiculescu, e ceva...
  • Scindarea a avut loc la a1,in ultimul sezon toni grecu a facut emisiune separat.Ceea ce s-a numit apoi ,la pro tv,SRC.

Trimite un comentariu