Skip to main content

VIDEO - SpotON. Smiley și Pavel Bartoș sar cu parașuta de dragul acțiunii și romantismului

 

Smiley si Pavel Bartos, spot RomtelecomSmiley și Pavel Bartoș sunt actorii din noul spot Romtelecom. Vedetele Pro TV vor să-și demonstreze romantismul printr-un gest nebunesc. Cei doi sar cu parașuta de pe acoperișul unui bloc, având brațele ocupate cu lalele.

Publicitate

Petrom și OMV continuă să susțină "performanța de azi și de mâine", Orange promovează noua ofertă de minute internaționale pentru cartela prepay, cu celebrle personaje animate.

Iar berea Noroc a venit cu o reclamă despre potcovarul care face "potcoave norocoase".

Paginademedia.ro prezintă în continuare noutățile publicitare de peste weekend. Rubrica SpotON este realizată cu susținerea companiei de monitorizare AlfaCont.

  • "Acțiunea înseamnă romantism, nu culturism! (...) Romantismul meu are rău de înălțime", spune Pavel Bartoș în noul spot Romtelecom. Smiley îi răspunde "lasă, mă, că trece până jos". În următorul moment sunt în aer. "Acțiunea tare e molipsitoare", sună sloganul noii campanii pentru televiziunea de la Romtelecom.
  • Un copil în rol de „inspector” evaluează munca părinților care vopsesc pereții camerei sale, în noul spot Policolor. Băiețelul  pune întrebări despre straturi și despre textură. „Adevăratul expert” îl întreabă pe copil: "Se descurcă?", iar băiețelul îi răspunde: "începători, îi ajută vopseaua". 
  • "Speranțele de astăzi pot fi poveștile frumoase de mâine", spune noul spot Petrom OMV în care apar atât vedete ale sportului românesc cât și copii la început de drum. Sloganul campaniei este: "Susținem performanța de azi și de mâine".
  • Nestea își lansează noua aromă de "flori de cireșe" printr-o reclamă animată, desprinsă parcă din poveștile pentru copii. 

În continuare, spoturile obținute cu sprijinul companiei de monitorizare AlfaCont:

Romtelecom, Smiley si Pavel Bartoș

Policolor, Casa Bella

Petrom OMV

Orange, Prepay

Noroc, Potcoava norocoasă

Nestea Ice Tea, animație

Metro

Cristian Tour

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu