Skip to main content

CNA vrea să scoată din nou la concurs licențele Radio Guerrilla

 

guerrillaConsiliul Național al Audiovizualului va discuta în ședința de mâine reluarea concursului pentru licențele deținut până în toamna trecută de Radio Guerrilla.

Publicitate

Este vorba de o listă de 23 de licențe locale.

Licențe Radio Guerrilla, ce acopereau mai multe zone din România, au fost retrase pe 19 septembrie, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Motivul? Membrii CNA au considerat că Realitatea Media vrea să le vândă, fapt interzis de lege. CNA a reclamat și faptul că Realitatea Media a semnat, în august, un contract de dare în exploatare a licențelor Radio Guerrilla către firma Expresiv (care are Gold FM), fără ca instituția să fie înștiițată.

Este pentru a doua oară când CNA scoate la concurs licențele Radio Guerrilla. Data trecută, procedura a fost blocată de chestiuni juridice, iar membrii CNA au decis amânarea licitației până la lămurirea acestor aspecte.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Corect, trustul a pierdut. Sunt foarte curios pana la urma de cine apartine Guerrilla. Dobrovolschi delcara la un moment dat ca numele de guerrilla apartine unei firme de prin cipru...cel putin asa imi amintesc.

    Am fost foarte impotriva CNA cand au ridicat licentele Guerrilla...dar acum cand trei instante au dat dreptate CNA-ului...ma gandesc ca cei din trustul de care apartine radioul si-au facut-o cu mana lor ....iar CNA-ul nu a ramas decat sa semneze ca primarul.
  • Stau si intreb si eu oarecum...retoric! Oare CNA-ul nu se scoate la licitatie, sau e prin incredintare directa a acestor mafioti? :D

Trimite un comentariu