Skip to main content

Cornel Nistorescu își înțeapă co-moderatorul, Claudiu Lucaci, în direct: „Adrian Năstase, fostul tău șef”

 

Cornel Nistorescu_Claudiu Lucaci (2)
„Din acest punct de vedere diferența dintre Adrian Năstase, fostul tău șef, și Traian Băsescu nu-i niciuna”, i-a spus Cornel Nistorescu lui Claudiu Lucaci în emisiunea Ultima ediție pe care cei doi o realizează duminica la TVR 1.

Publicitate

Subiectul discuției era Scandalul terenului de la Nana, iar Claudiu Lucaci nu a ezitat să-i răspundă jurnalistului Cornel Nistorescu: „Nu, a fost șeful tuturor, că era șeful Guvernului”. Dar Cornel Nistorescu i-a răspuns, la rândul său: „Nu, nu, a fost șeful tău la Guvern”.

Jurnalistul Cornel Nistorescu face referire la faptul că Lucaci a fost, în perioada 2001 - 2003, purtătorul de cuvânt al cabinetului condus de Adrian Năstase.

„Nu înțeleg legătura. Vreți să faceți o legătură între Adrian Năstase sau între foștii miniștri? (...) Ideea de a pune tot timpul în balanță ceea ce a făcut unul și altul nu este în regulă. Fiecare are vina lui. Nu există vină colectivă, există vină individuală. Nu mi se pare normal s discutăm despre lucruri care nu au legătură cu subiectul”, a încercat Lucaci să-l întrerupă.

Cornel Nistorescu: „Subiectul este altul din punctul meu de vedere. Fiecare, și Adrian Năstase și Traian Băsescu și-au folosit miniștrii și subordonații pentru a-și genera proprietăți și a obține avantaje.”

Găsiți înregistrarea emisiunii, Ultima ediție, AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @livia pila

    1. Strungar la Cugir?
    Da, acum e un mitocan.

    2. Pe vremea comunismului Nistorescu scria, la Flacara, destul de bine (corect, real, veridic). Asa imi amintesc.

    3. "Activistii" studenti, de pe la Casele de cultura studentesti, aveau in general si spirit jurnalistic. Desigur, Tanase poate fi o exceptie de la acest crez al meu.
  • Fostul strungar de la Cugir, Cornel Nistorescu, e un mitocan notoriu. A uitat ca a fost jurnalist comunist? A uitat ca a fost in 1989 in Iran? Tot ceea ce face Nistorescu e cu acordul altui neispravit pe nume Stelian Tanase. Alt comunist raspopit, activist la Casa de cultura a studentilor Grigore Preoteasa.. Rusine, Stelian Tanase! In patru luni ai devenit un Nimeni!

Trimite un comentariu