Skip to main content

Curtea de Apel a decis să înjumătăţească amenda CNA pentru afirmaţiile homofobe ale lui Cheloo la X Factor

 
Cheloo
Cheloo

Cheloo

Curtea de Apel Bucureşti a decis să înjumătăţească amenda de 10.000 de lei dată de CNA Antenei Group pentru afirmaţiile homofobe ale lui Cheloo la adresa unui concurent gay în cadrul show-ului X Factor. Decizia Curţii poate fi atacată cu recurs în 15 zile de la comunicare.

Ce a decis ieri Curtea de Apel Bucureşti: „Modifică decizia CNA 671/10.12.2013 în sensul că reduce amenda la 5.000 lei. Cu recurs în 15 zile de la comunicare.”

Reamintim că, în ediţia X Factor din 24 noiembrie, Cheloo i s-a adresat unui concurent, Paulo Lagana, care şi-a recunoscut orientarea sexuală, spunându-i „Ai cântat, eu dispreţuiesc tot ceea ce eşti, ce reprezinţi şi ţara asta te va trimite acasă cu siguranţă”. După acest moment, au început să curgă reclamaţiile la CNA, ajungându-se la peste 700.

Pe 10 decembrie, subiectul a fost dezbătutu de membrii CNA, care au decis amendarea postului cu suma de 10.000 de lei, la propunerea Cristinei Trepcea, membru CNA.

Amenda a fost votată de şapte dintre cei nouă membri CNA prezenţi în şedinţa din 10 decembrie, după cum paginademedia.ro a relatat AICI.

Acelaşi caz a ajuns şi pe masa Consiliului pentru Combaterea Discriminării, care a decis amendarea lui Cheloo cu suma de 3.000 de lei (detalii AICI).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus