Skip to main content

Curtea de Apel a decis să înjumătățească amenda CNA pentru afirmațiile homofobe ale lui Cheloo la X Factor

 

Cheloo
Curtea de Apel București a decis să înjumătățească amenda de 10.000 de lei dată de CNA Antenei Group pentru afirmațiile homofobe ale lui Cheloo la adresa unui concurent gay în cadrul show-ului X Factor. Decizia Curții poate fi atacată cu recurs în 15 zile de la comunicare.

Publicitate

Ce a decis ieri Curtea de Apel București: „Modifică decizia CNA 671/10.12.2013 în sensul că reduce amenda la 5.000 lei. Cu recurs în 15 zile de la comunicare.”

 

Reamintim că, în ediția X Factor din 24 noiembrie, Cheloo i s-a adresat unui concurent, Paulo Lagana, care și-a recunoscut orientarea sexuală, spunându-i „Ai cântat, eu disprețuiesc tot ceea ce ești, ce reprezinți și țara asta te va trimite acasă cu siguranță”. După acest moment, au început să curgă reclamațiile la CNA, ajungându-se la peste 700.

 

Pe 10 decembrie, subiectul a fost dezbătutu de membrii CNA, care au decis amendarea postului cu suma de 10.000 de lei, la propunerea Cristinei Trepcea, membru CNA.

Amenda a fost votată de șapte dintre cei nouă membri CNA prezenți în ședința din 10 decembrie, după cum paginademedia.ro a relatat AICI.

Același caz a ajuns și pe masa Consiliului pentru Combaterea Discriminării, care a decis amendarea lui Cheloo cu suma de 3.000 de lei (detalii AICI).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu