Skip to main content

Gabriela Zăvăleanu pleacă de la conducerea revistei Cosmopolitan: "Mi-am dat seama că nu voi putea avea o colaborare fireasca cu noul management"

 

gabriela zavaleanu

Publicitate

Gabriela Zăvăleanu Marincea, redactor-șef la Cosmopolitan, a decis să demisioneze după ce a ocupat această funcție în ultimii opt ani. „ Mi-am dat seama că nu voi putea avea o colaborare fireasca cu noul management, deoarece viziunile noastre nu se intersectează”, a declarat Gabriela Zăvăleanu Marincea, în exclusivitate pentru paginademedia.ro.

Declarațiile Gabrielei Zăvăleanu, în continuare:

De ce ai decis să părăsești Cosmopolitan?

Odată cu preluarea companiei de către Burda Romania, s-a produs și o schimbare de management. Mi-am dat seama că nu voi putea avea o colaborare fireasca cu noul management, deoarece viziunile noastre nu se intersectează. Așa că am decis sa demisionez.

Când vei pleca?

Mi-am exprimat de la inceput disponibilitatea de a ramane pana la finalizarea selectiei unui nou redactor-sef. Stiu ca este un proces de durata, strict controlat de Hearst US, prin care am trecut si eu acum opt ani. Dar la sfarsitul lunii mai ar trebui sa pot preda stafeta.

Ce vei face după despărțirea de Cosmopolitan?

Urmează o scurta perioadă sabatică și voi vedea apoi ce voi face. Am multe idei care asteapta sa fie puse in practica, nu neaparat in media.

CARTE DE VIZITĂ. Gabriela Zăvăleanu a intrat în presă în 1998, la Edipresse România, unde a trecut, pe rând, pe la publicațiile Estetica, 20 de Ani și Joy. În 2006 a trecut la Cosmopolitan, pe funcția de redactor-șef.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu