Skip to main content

Gabriela Zăvăleanu pleacă de la conducerea revistei Cosmopolitan: "Mi-am dat seama că nu voi putea avea o colaborare fireasca cu noul management"

 
gabriela zavaleanu
gabriela zavaleanu

gabriela zavaleanu

Publicitate

Gabriela Zăvăleanu Marincea, redactor-şef la Cosmopolitan, a decis să demisioneze după ce a ocupat această funcţie în ultimii opt ani. „ Mi-am dat seama că nu voi putea avea o colaborare fireasca cu noul management, deoarece viziunile noastre nu se intersectează”, a declarat Gabriela Zăvăleanu Marincea, în exclusivitate pentru paginademedia.ro.

Declaraţiile Gabrielei Zăvăleanu, în continuare:

De ce ai decis să părăseşti Cosmopolitan?

Odată cu preluarea companiei de către Burda Romania, s-a produs şi o schimbare de management. Mi-am dat seama că nu voi putea avea o colaborare fireasca cu noul management, deoarece viziunile noastre nu se intersectează. Aşa că am decis sa demisionez.

Când vei pleca?

Mi-am exprimat de la inceput disponibilitatea de a ramane pana la finalizarea selectiei unui nou redactor-sef. Stiu ca este un proces de durata, strict controlat de Hearst US, prin care am trecut si eu acum opt ani. Dar la sfarsitul lunii mai ar trebui sa pot preda stafeta.

Ce vei face după despărţirea de Cosmopolitan?

Urmează o scurta perioadă sabatică şi voi vedea apoi ce voi face. Am multe idei care asteapta sa fie puse in practica, nu neaparat in media.

CARTE DE VIZITĂ. Gabriela Zăvăleanu a intrat în presă în 1998, la Edipresse România, unde a trecut, pe rând, pe la publicaţiile Estetica, 20 de Ani şi Joy. În 2006 a trecut la Cosmopolitan, pe funcţia de redactor-şef.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus