Skip to main content

Jumătate din echipa Ziua de Cluj și-a lansat propria publicație

 

actualdecluj

Publicitate

O parte din echipa  Ziua de Cluj a părăsit redacția pentru a-și face propria publicație Actualdecluj.ro. Mutare a avut loc după ce Ziua de Cluj, publicație deținută de jurnalistul Rareș Bogdan, nu a mai apărut pe print, de la începutul acestei luni.

„După ce am pus punct – unul mare și irevocabil, capitolului „ziulica”, care a însemnat aproape 10 ani din viața noastră, vă anunț pe toți că în acest moment suntem mai determinați ca oricând să o luăm de la capăt!”, a anunțat Cosmina Fernoagă într-o postare apărută pe site-ul noii publicații.

Echipa Actualdecluj.ro este formată din Cosmina Fernoagă, Kristina Reștea, Luminița Silea, Cătălin Suciu și Mihai Prodan.

„Sunt convinsă, prieteni dragi, că v-ați așteptat cu toții să dezvălui motivele pentru care echipa Ziua, mă rog, esența ei sau ce a mai rămas din ea, a ales să demareze un nou proiect media. N-am o problemă să admit că am ajuns în acest pas și pentru că am fost împinși, oarecum, de la spate, dar, vă pot asigura că la cum evoluau lucrurile, mai devreme sau mai târziu tot s-ar fi ajuns aici”, a mai scris Cosmina Fernoagă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu