Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: "Mascații, la cules de Mazăre în Herăstrău"

 

Presa de azi, 9 aprilie. Mazare După ce ieri Realitatea TV a afișat pe burtieră o serie de titluri creative pe marginea ridicării lui Radu Mazăre de la o terasă din Herăstrău pentru a fi dus la DNA, astăzi a venit rândul ziarelor.

Publicitate

"Mascații, la cules de Mazăre în Herăstrău", este titlul dat de ziarul Adevărul acestui subiect.

“Mascații au comandat Mazăre”, suna unul dintre titlurile, de ieri, de pe burtiera postului Realitatea TV, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, subiectele presei de astăzi:

  • ROMÂNIA LIBERĂ își deschide ediția de astăzi tot cu subiectul anchetării primarului Constanței. "'Republica Mazăre' se năruie", titrează cotidianul editat de Medien HoldingRomânia liberă scrie că printre faptele aflate în vizorul anchetatorilor s-ar afla construirea ansamblului de locuințe sociale făcute din containere în cartierul constănțean Henri Coandă, pentru care Primăria Constanța a cheltuit 7 milioane de euro. Cotidianul mai notează că nu doar DNA a declanșat o anchetă în privința lui Radu Mazăre, ci și Agenția Națioanală de Integritate.
  • EVENIMENTUL ZILEI are pe prima pagină o caricatură cu fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal însoțită de titlul: "Procurorii susțin că au probe, chiar dacă instanța l-a lăsat liber. Mititcă a spălat bani prin firma unui mort!". Cotidianul condus de Dan Andronic mai scrie că "referatul cu propunerea de arestare al procurorilor Tribunalului București arată că fostul șef al LPF a apelat la serviciile unor evazioniști care au rulat banii de la LPF prin 14 firme fantomă". EVZ spune că delapidarea a fost pusă la cale încă din mai 2011.
  • ADEVĂRUL mai are pe prima pagină un articol despre psihologia poporului român. "Cum s-a schimbat poporul român în ultimul secol", este titlul dat de Adevărul. La 70 de ani de la primul studiu privind psihlogia poporului român, semnat de Constantin Rădulescu-Motru, specialiștii clujeni lucrează la o nouă cercetare. Rezultatul: pe scurt, suntem oamenii extremelor.
  • JURNALUL NAȚIONAL reia subiectul afacerilor agricole ale familiei Băsescu de la Nana, scriind că acestea se desfășoară pe "terenuri obținute în urma unui șir de retrocedări ilegale". "Teren minat la ferma de la Nana", titrează Jurnalul Național, pe prima pagină.
  • ZIARUL FINANCIAR are pe prima pagină o analiză din care reiese că "vânzările de mașini au crescut cu 20% în primul trimestru, susținute de companii". Creșterea consumului și a producției industriale de pe primele trei luni este completată de revenirea vânzărilor de mașini, potrivit ultimelor date de la Direcția de Înmatriculare a Autovehiculelor, mai scrie ZF.
  • LIBERTATEA  tratează pe prima pagină subiectul jocului violent "Lovește și fugi", inventa în Statele Unite, prin care tinerii din găștile de cartier se distrează lovind oameni nevinovați pe stradă. "Oameni băgați în spital de un joc idiot!", titrează tabloidul.
  • CLICK! are în deschiderea ediției de astăzi un articol despre divorțul politicianului Cristian Boureanu de Valentina Pelinel, după o căsnicie de șapte ani. "Boureanu, întâlnire secretă cu nașa de cununie", titrează tabloidul editat de Adevărul Holding.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu