Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul, mesaj pentru Traian Băsescu și Victor Ponta: „Opriți-vă”

 

adv_evz
Circul dintre președinte și premiere ține prima pagină a ziarelor de astăzi. Adevărul îl citează pe Mihai Răzvan Ungureanu care spune că s-a „depășit limita”. „Opriți-vă!”, titrează ziarul Adevărul.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare o retrospectivă a principalelor subiecte ale zilei:

  • Adevărul: Opriți-vă! Război total între palate. Fostul premier și actualul candidat al Președinției, Mihai Răzvan Ungureanu, spune că „s-de depășit limita”.
  • Evenimentul zilei pune pe copertă o caricatură cu Victor Ponta, în contextul știrii că premierul și-a mutat biroul la Ministerul Apărării Naționale. Ponta părăsește Palatul Victoriei. România va fi guvernată dintr-o unitate militară, titrează cotidianul.
  • Ziarul Financiar anunță că În agricultură vor intra 19 miliarde de euro până în 2020. Startul, în mai 2014.
  • România liberă publică un interviu cu Gabriel Bumbea, fratele femeii care a murit în cel mai oribil lagăr comunist al zilelor noastre: „La noi nu interesează pe nimeni cazul româncei răpite de Coreea de Nord”. 
  • Ziarul Click! anunță că Bianca și Dragoș se împacă pentru 7.000 de euro. Surse din anturajul vedetei au declarat că roșcata ar lua 7.000 de euro ca să danseze și să se împace cu fostul ei soț.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu