Skip to main content

PRESA DE AZI. Lidl a luat prima pagină a ziarelor. Reclama la magazin apare în cinci ziare

 

Lidl presa de azi 11 aprilieLidl a împânzit presa de astăzi. Reclama la produsele din magazinul Lidl este pe coperta a șase ziare naționale. Astfel, mesajul "Bucură-te de festinul primăverii!" se găsește pe prima pagină a ziarelor generaliste Weekend Adevărul, Jurnalul Național, Evenimentul zilei și pe coperta tabloidelor Click! și Libertatea.

Publicitate

România liberă este singurul ziar quality a cărui copertă nu a fost astăzi cumpărată de Lidl pentru a se promova. Fără reclamă au apărut și ziarul de sport Gazeta Sporturilor și publicația de business Ziarul Financiar.

Diferența dintre ziarele generaliste și cele tabloide în privința modului în care Lidl a ales să se promoveze este că pe ultima pagină a titlurilor Libertatea și Click este promovată o ofertă la un set de tobe electronice și la instrumente de suflat.

Iar pe ultima pagină a celorlalte ziare centrale care promovează astăzi magazinele Lidl stă scris următorul mesaj: "Pentru o masă festivă de neuitat, caută-ți inspirația și ingredientele deosebite în noul catalog Deluxe".

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, principalele subiecte ale presei de astăzi:

ADEVĂRUL DE WEEKEND nu a dublat coperta cumpărată de Lidl pentru reclamă și intră direct în cuprinsul ziarului cu titlul "Cum sărbătorim corect Floriile". Creștinii sărbătoresc duminicăFloriile, care marchează sosirea lui Isus Hristos în Ierusalim și începutul Săptămânii Patimilor. Următorul subiect abordat, din pagina patru, este privind eliberarea lui Radu Mazăre din arest. "Procurorii nu renunță și au contestat decizia juecătorilor de a-l lăsa liber pe primarul Constanței", scrie Adevărul. Ziarul titrează acest subiect astfel: "I-au desfăcut cătușele lui Radu Mazăre".

 

  • EVENIMENTUL ZIEI își începe ediția de astăzi cu un articol despre polițistul descoperit fără permis. "Oficialii IGPR au dezvăluit EVZ: 'Polițistul fără permis e omul chestorului Căbulea'", titrează cotidianul condus de Dan Andronic. Potrivit EVZ, oficiali din Poliția Română spun că fostul preot Augustin Căpâlnaș a devenit polițist ca urmare a demersurilor făcute de un înalt oficial din Ministerul Afacerilor Interne: chestorul Ioan-Nicolae Căbulea.
  • ROMÂNIA LIBERĂ titrează pe prima pagină a ediției de astăzi: "Cu ce l-au prins procurorii pe Mazăre. Rolul lui Elan Schwartzenberg". Articolul din deschiderea ediției de astăzi tratează subiectul eliberării primarului Constanței. "Decizia ca Mazăre să fie cercetat în libertate poate părea surprinzătoare, în condițiile în care probele procurorilor erau suficient de concludente, iar primarul Constanței ar fi dat răspunsuri mai mult decât necredibile la întrebările care s-au pus în ședința de judecată", scrie România liberă, pe prima pagină.
  • ZIARUL FINANCIAR scrie pe prima pagină că Electrica, o companie care furnizează curent la peste 3,5 milioane de consumatori, va fi privatizată. "Guvernul anunță că scoate Electrica pe bursă în iunie, la București și la Londra", este titlul dat astăzi de ZF, pe prima pagină.
  • LIBERTATEA scrie despre o "inginerie" a primarului Radu Mazăre cu imobilul în care locuiește. "Stă cu chirie într-o cameră din viloiul ăsta", titrează tabloidul pe prima pagină. Libertatea întreabă: "Ce șmecherie mai e și asta, Mazăre?".
  • CLICK! scrie în ediția de astăzi că la două luni de la moartea lui Adrian Iovan, copiii acestuia, Albert (7 ani) și Irina (30 de ani) cer pensia pilotului pentru perioada august 2011 - decembrie 2013. Suma totală se apropie de trei miliarde de lei. "Moștenitorii lui Iovan, proces pentru pensia pilotului!", titrează Click! pe prima pagină.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu