Skip to main content

PRESA DE AZI. Mazăre, vedetă pe prima pagină

 

evz - adevarul_mazare
S-a terminat cu glumele cu numele său de familie, Mazăre. Ziarele de astăzi tratează pe prima pagină cazul de șpagă în care a fost implicat primarul Constanței și cine l-a ajutat să intermedieze acea sumă.

Publicitate

Jurnalul Național scrie despre dușmanul libertății de opinie. „Antena 3 și Trustul Intact au devenit țintele favorite ale președintelui Traian Băsescu”, anunță publicația pe prima pagină.

Paginademedia.ro prezintă în continuare o radiografie a primelor pagini ale ziarelor de astăzi:

Evenimentul zilei: Mazăre a primit 95.000 de euro printr-o firmă a lui Elan Schwartzenberg. 

Adevărul: Șpaga lui Mazăre, intermediată de Schwartzenberg. Omul de afaceri Elan Scwartzenberg e suspectat că ar fi intermediarul mitei de 175.000 de euro pe care Radu Mazăre a primit-o.

România liberă se ocupă de cazul Mircea Diaconu. Decizia finală în cazul Mircea Diaconu, un precedent periculos, anunță publicația. Întrebarea care se naște este dacă validarea candidaturii ar putea permite și altor politicieni incompatibili să concureze în alegeri, folosind un articol interpretabil din Legea ANI. Singura condiție: să opteze pentru altă funcție față de cea în care au fost declarați incompatibili.

Ziarul Click! se ocupă de divorțul Pelinel - Boureanu: Pelinel, „tunată” de Boureanu din cap până-n picioare. 

Libertatea publică pe prima pagină un interviu cu Adrian Mutu. „Mi-e dor de prințesele mele”, a declarat fotbalistul despre soția sa și cele două fiice.

Jurnalul Național, nicio zi fără Traian Băsescu. Astăzi subiectul este libertatea de expresie.

untitled

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Ce se intampla cu rubrica "Presa de azi"? Am incercat si pe alte calculatoare si nu mai apare nimic, am crezu ca e de la mine. Ziarele nu prea mai au ca moda sa isi mai puna prima pagina pe site si era un loc f. bun aici sa le vad.
  • Intre noi fie vorba, dar Traian Basescu si-a facut un obicei din a-si executa politic adversarii si afacerile lor. Din punctul meu de vedere, JN doar se apara.

Trimite un comentariu