Skip to main content

Pro TV: Din toamnă va lipsi Mona Segall. Producători ai grupului CME vor ajuta echipele din România

 
masterchef juriu
masterchef juriu

masterchef juriu
Pro TV anunţă că în oferta postului se va regăsi în continuare MasterChef

Publicitate

Pro TV anunţă, printr-un comunicat de presă, plecarea Monei Segall din funcţia de producător general al postului. „Ea se va dedica visului său de multă vreme, de a-şi întemeia o companie de producţie proprie. În viitor PRO TV va avea porţile deschise către o colaborare cu compania ei”. se mai arată în document.

De partea de producţie se va ocupa o echipă locală ce va avea expertiza unor echipe de producţie internaţionale care aparţin grupului CME.

În acelaşi comunicat Pro TV îşi promovează filmele de toamnă. „Vocea României” (varianta cu copii), “Masterchef” şi “Las Fierbinţi” sunt câteva dintre programele care vor continua la Pro TV.

„Acestor nume recunoscute de telespectatori li se vor alatura si productii noi surpriza, concepute după formate internaţionale de mare succes. Putem dezvălui faptul că şi dansul va face parte din oferta toamnei.”, anunţă postul în comunicat.

Expendables 1 si 2; Red 1 si 2; Taken 2;Colombiana; Last Stand; Dredd (2012); Devil Wears PRADA; Date Night; Did You Hear About The Morgans; Three Musketeers si Eragon sunt doar cateva exemple de titluri de filme care vor fi difuzate de PRO TV în această toamnă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • fphvac01 fphvac01
    Sunt curios cand or sa scoata si singura emisiune de la Pro la care n-am putut sa ma uit pana la capat nici macar atunci cand nu mai era nimic altceva la alte posturi: ma refer la Apropo. Adi Moisescu ma adoarme chiar si de dimineatza, dupa 10 cafele injectate in vena.
  • aaaaa aaaaa
    exact:)))))))))))
  • Andy Andy
    Crezi ca poti pune semn de egalitate intre cme si intact?
  • ovidiu ovidiu
    sa nu fie ca expertii pe care ii adusese a1, la observator.
  • Solange Solange
    Asta e misto "În viitor PRO TV va avea porțile deschise către o colaborare cu compania ei" Elegant totusi , bravo miss Lituania.
  • nadia nitov nadia nitov
    poate asa se va constata ca o editie poate costa jumatate din pretul actual!

Trimite un comentariu

sus