Skip to main content

Pro TV: Din toamnă va lipsi Mona Segall. Producători ai grupului CME vor ajuta echipele din România

 

masterchef juriu
Pro TV anunță că în oferta postului se va regăsi în continuare MasterChef

Publicitate

Pro TV anunță, printr-un comunicat de presă, plecarea Monei Segall din funcția de producător general al postului. „Ea se va dedica visului său de multă vreme, de a-și întemeia o companie de producție proprie. În viitor PRO TV va avea porțile deschise către o colaborare cu compania ei”. se mai arată în document.

De partea de producție se va ocupa o echipă locală ce va avea expertiza unor echipe de producție internaționale care aparțin grupului CME.

În același comunicat Pro TV își promovează filmele de toamnă. „Vocea României” (varianta cu copii), “Masterchef” și “Las Fierbinți” sunt câteva dintre programele care vor continua la Pro TV.

„Acestor nume recunoscute de telespectatori li se vor alatura si productii noi surpriza, concepute după formate internaționale de mare succes. Putem dezvălui faptul că și dansul va face parte din oferta toamnei.”, anunță postul în comunicat.

Expendables 1 si 2; Red 1 si 2; Taken 2;Colombiana; Last Stand; Dredd (2012); Devil Wears PRADA; Date Night; Did You Hear About The Morgans; Three Musketeers si Eragon sunt doar cateva exemple de titluri de filme care vor fi difuzate de PRO TV în această toamnă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu