Skip to main content

Școala de Televiziune Tudor Vornicu, preluată de grupul care deține și Prima TV

 

scoala tudor vornicu

Publicitate

Fundația „Școala de Televiziune Tudor Vornicu” intră în portofoliul grupului GMMH, alături de  postul de televiziune Prima TV, anunță un comunicat al companiei.

Mihai Craiu, CEO Media Consulta, societatea care a deținut Școala de Televiziune Tudor Vornicu  „Sunt  încântat de reușita acestei tranzacții deoarece grupul care a preluat Școala de Televiziune “Tudor Vornicu” are un mare potențial de dezvoltare în viitor. Școala de televiziune vine să completeze nevoile unei piețe mass-media în continuă schimbare și dezvoltare. Criteriile de exigență sunt din ce în ce mai riguroase, adaptate cererii de produse media din piata. Avem nevoie de profesionisti din ce in ce mai bine pregatiti, care sa satisfaca toate cerintele unui public din ce in ce mai selectiv si exigent.”

Informațiile pe acest subiect au postate inițial de jurnalistul Robert Turcescu, pe pagina sa da Facebook.

Nora Marcovici, Director GMMH a declarat : „Includerea  Școlii de Televiziune “Tudor Vornicu” în portofoliul GMMH reprezintă o mare reușită a viziunii noastre integrate  de dezvoltare viitoare , pe multiple paliere ale domeniului media. GMMH  va utiliza intreaga experienta in domeniu pentru a crea o universitate de profil. (...) Conducerea  Școlii de Televiziune “Tudor Vornicu” va fi preluată de către doamna Nicoleta Gavrila, profesionist  cu o experiență de 18 ani in televiziune.”

Despre GMMH: Grafitti Marketing&Multimedia Holding este o companie cu participatii importante in companii de media si comunicare. GMMH detine printre altele postul de televiziune Prima TV precum si firme care activeaza in domeniul online.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Oo,da, doamna G, o adevarata profesionista...Prima lectie va fi cum sa-ti pui silicoane pe banii statului la Spitalul de Arsi..A doua, cum sa furi de la niste nemti naivi precum cei de la SBS...Si ar mai fi cateva, la fel de valoroase.

Trimite un comentariu