Skip to main content

Unul dintre cei mai vechi oameni din Pro TV părăseşte televiziunea după 18 ani. Septimiu Sărăţeanu se dedică “propriei firme”

 
Septimiu Sarateanu
Septimiu Sarateanu

Septimiu Sarateanu

Publicitate

Septimiu Sărăţeanu, unul dintre cei mai vechi oameni din Pro TV, a plecat de la postul de televiziune. Sărăţeanu, care în ultimii ani a fost producător al Ştirilor Pro TV la Jurnalul de noapte şi la cel de dimineaţă, şi-a anunţat plecarea printr-o postare pe Facebook, pe care Paginademedia.ro o prezintă în continuare:

“Astazi s-a incheiat cea mai importanta etapa a vietii mele . Au fost aproape 18 ani de PRO TV cu experiente si intamplari fabuloase , cu intalniri speciale, cu oameni frumosi si memorabili, cu tristeti si descumpaniri trecatoare”, a scris jurnalistul pe contul de Facebook.

“Spiritul PRO nu dispare daca schimbi cladirea , daca ii vopsesti fatada, daca ii schimbi adresa sau faci amenajari interioare”, a mai scris el.

Contactat de Paginademedia.ro, Septiminu Sărăţeanu nu a detaliat motivele plecării.

De ce a plecat?

”Probabil din aceleaşi motive pentru care o vor face şi alţii”, a răspuns el pentru Paginademedia.ro, fără a intra în amănunte.

Ce va face în continuare:

“Îmi voi concentra atenţia asupra propriei firme de producţie de televiziune şi consultanţă”, a declarat Septimiu Sărăţeanu pentru Paginademedia.ro.

Carte de vizită Septimiu Sărăţeanu:

  • Septimiu Sărăţeanu a debutat în jurnalism în 1991, la Iaşi, la cotidianul Monitorul. Este absolvent al Şcolii BBC şi al unor cursuri Radio France Internationale. A lucrat, pe rând, la Radio Nord – Est, a fost apoi redactor-şef la Radio Hit.
  • În 1995 a devenit correspondent al agenţiei Mediafax pentru Iaşi.
  • Din 1996, a fost corespondent Pro TV pentru zona Moldovei.
  • În 1998, a fost producător regional Pro TV, coordonând staţiile locale şi corespondenţii din zona Moldovei.
  • În 2000 a fost numit director Pro TV Iaşi. În acelaşi an, primeşte Premiul pentru Jurnalism al Fundaţiei Pro.
  • Din 2002, producător Pro TV Bucureşti, pentru ştiri şi pentru programele speciale (transmisiuni de Paşti, Dăruieşti şi Câştigi, Te vezi la Ştirile Pro TV). A mai fost comentator sportiv la Sport.ro.
  • În 2004, a fost corespondent pentru CNN World Report.

Postarea integrală de pe Facebook:

Astazi s-a incheiat cea mai importanta etapa a vietii mele. Au fost aproape 18 ani de PRO TV cu experiente si intamplari fabuloase, cu intalniri speciale, cu oameni frumosi si memorabili, cu tristeti si descumpaniri trecatoare. Toate au fost pur si simplu VIATA traita la intensitate maxima, uneori o viata la puls 200, sub semnul becului rosu " on air ".

PRO TV in toti cei 18 ani mi-a dat si mi-a luat totul si pentru asta ii multumesc.

Le multumesc tuturor acelor oameni de la care mereu am invatat cate ceva.

Le multumesc celor care m-au suportat cu firea mea vulcanica. Le multumesc tuturor colegilor si prietenilor cu care am scris istoria media in anii ce au trecut.

Spiritul PRO nu dispare daca schimbi cladirea , daca ii vopsesti fatada, daca ii schimbi adresa sau faci amenajari interioare. Spiritul
PRO e in oamenii ce au pus suflet, viata, energie si creier in toata aceasta corporatie, devenita o "multinationala".

Spiritul PRO la mine e in ADN (cum e la multi altii) si nu ma va parasi niciodata.

Ramane ca in anii ce vin sa aratam ca stim sa deschidem usi ca sa exploram , nu ca sa inchidem lumina.
Nu ma intrebati ce voi face pentru ca inca nu am un raspuns! Am tot timpul din lume sa spun " sunt tanar, doamna!" si sa ma gandesc ca gradinar va ajunge acela ce va apuca pensia.

Vreau sa ma odihnesc putin ca sa pot sa "Gandesc liber" in coordonate sa spatio-temporale definite.
PRO TV sunt mandru ca am fost al tau!

Viitor fii mandru ca iti voi apartine!

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andrei andrei
    Un retardat Septimiu S. Un pitic care urla si profesional e 0. Nu e nici o pierdere, e un bine facut celor ramasi in protv.
    Apropo......de ce ati taiat prima angajatilor? E inadmisibil sa se anunte ca se da si cand toata lumea o astepta sa intre in conturi, aceasta se taie. Rusine
  • vlad vlad
    Ilinca Vandici, Mircea Solcanu, Iulia Vintur, Andra, Maruta sunt niste gunoaie care se potrivesc postului gunoi Kanal D. Pro-ul chiar face curatenie nu gluma. Trebuie sa "inverzeasca" Pro-ul mai bine.
  • ștefan ștefan
    Poate orscoate și acele știri dela17.
  • vlad vlad
    Maestre lasa prostiile.
  • Maestrul foto Eugen Ciocan Maestrul foto Eugen Ciocan
    Ce mi-e zgarciu, ce mi-s fratii vintila (cu unl dintre ei am fost coleg de clasa, in Saguna , la Brasov, o puslama inca de pe bancile scolii...) ce mi-e morar, maruta , smiley, etc ; baietasii astia, nebatuti de mici, si-o vor lua in freza mereu, ca niste loseri semianalfabeti ce sunt : si la propriu si la figurat...
  • geo geo
    Mai toate "vedetele" Media Pro ramase fara contracte de colaborare, a se vedea Ilinca Vandici, Mircea Solcanu, Iulia Vintur, au aterizat pe canapeaua turcilor de la WowBiz...mai mult, Vandici cica s-a "amorezat" de Virciu...Prezenta la WowBiz sa insemne o testare a audientelor inainte de o posibila angajare/colaborare cu Kanal D?
  • eu eu
    Gabriela Popescu? mai este sefa redactiei ?ea cand isi anunta plecarea?
  • Teszari Teszari
    Acest om nu reprezintă o pierdere. Bine că nu a plecat bătut. Du-te tare Septimiu
  • Thecitizen Thecitizen
    A... se duce de rapa Prosteve-ul. Propun cu cei care au cel putin 1 neuron ramas in viata (nu ucis cumva de Romanii are talenti) sa dam o petrecere. Restul sa se pregateasca de inmormantare.
  • nelu nelu
    firma proprie fiind... mediafax group? ia cercetati putin. mai dulce "gandul" lui sarbu...

Trimite un comentariu

sus