Skip to main content

VIDEO - SpotON. Bulgaria îşi face campanie pe pământ românesc

 
campanie bulgaria
campanie bulgaria

campanie bulgaria

Publicitate

Bulgarii exploatează interesul românilor pentru ţara lor şi lansează o campanie ce promovează turismul. Zilele acestea pe TV rulează un spot prin care îi invită pe români să viziteze din nou Bulgaria.

Paginademedia.ro prezintă în continuare noutăţile publicitare ale ultimelor zile. Rubrica SpotON este realizată cu sprijinul companiei de monitorizare AlfaCont.

  • Site-ul postului Dobrogea TV îşi caută cititorii pe TV. Un spot difuzat pe Prima TV ne invită să intrăm pe „site-ul primei televiziuni regionale din Constanţa”. Postul Dobrogea TV este deţinut de omul de afaceri Mihai Craiu.
  • Tot din zona media a apărut pe TV şi agenţia de presă rNews, deţinută de Relu Ion, cel care a condus în trecut agenţia NewsIn. Relu Ion a pornit agenţia de ştiri împreună cu fost echipă NewsIn, după ce firma a intrat în faliment. Din informaţiile paginademedia.ro, echipa NewsIn a părăsit agenţia la sfârşitul anului trecut.
  • Bulgaria îşi caută turiştii în România. Un spot ce promovează turismul bulgăresc rulează zilele acestea pe TV.
  • Carrefour a lansat un spot centrat pe concurenţă, pe care o numeşte generic CopyStore. Astfel, managerul magazinului CopyStore este într-o căutare obsedantă de a obţine preţuri la fel de mici ca la Carrefour.

În continuare, spoturile obţinute cu sprijinul AlfaCont:

Bulgaria

Dobrogea TV

R News

Carrefour

Unicredit

Vodafone

Durex

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus