Skip to main content

VIDEO - SpotON. Bulgaria își face campanie pe pământ românesc

 

campanie bulgaria

Publicitate

Bulgarii exploatează interesul românilor pentru țara lor și lansează o campanie ce promovează turismul. Zilele acestea pe TV rulează un spot prin care îi invită pe români să viziteze din nou Bulgaria.

Paginademedia.ro prezintă în continuare noutățile publicitare ale ultimelor zile. Rubrica SpotON este realizată cu sprijinul companiei de monitorizare AlfaCont.

  • Site-ul postului Dobrogea TV își caută cititorii pe TV. Un spot difuzat pe Prima TV ne invită să intrăm pe „site-ul primei televiziuni regionale din Constanța”. Postul Dobrogea TV este deținut de omul de afaceri Mihai Craiu.
  • Tot din zona media a apărut pe TV și agenția de presă rNews, deținută de Relu Ion, cel care a condus în trecut agenția NewsIn. Relu Ion a pornit agenția de știri împreună cu fost echipă NewsIn, după ce firma a intrat în faliment. Din informațiile paginademedia.ro, echipa NewsIn a părăsit agenția la sfârșitul anului trecut.
  • Bulgaria își caută turiștii în România. Un spot ce promovează turismul bulgăresc rulează zilele acestea pe TV.
  • Carrefour a lansat un spot centrat pe concurență, pe care o numește generic CopyStore. Astfel, managerul magazinului CopyStore este într-o căutare obsedantă de a obține prețuri la fel de mici ca la Carrefour.

În continuare, spoturile obținute cu sprijinul AlfaCont:

Bulgaria

Dobrogea TV

R News

Carrefour

Unicredit

Vodafone

Durex

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu