Skip to main content

VIDEO - SpotON. Marcel Iureș vorbește despre poveștile Vodafone. Loredana, în noua campanie Avon

 

Vodafone
Vodafone face un rezumat al campaniilor din ultimul an, Avon face echipă cu Loredana într-o nouă campanie TV, iar băiețelul simpatic care spune „trei sute de Fox” e din nou pe ecran.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare noutățile publicitare ale ultimelor zile. Rubrica SpotON este realizată cu susținerea companiei de monitorizare AlfaCont.

 

  • Vodafone spune, prin vocea lui Marcel Iureș, povestea spoturilor din ultimul an: cu Ghiță Ciobanul, Paul Ipate, Adrian Oprea - Șoferul, dar și alte personaje promovate în spoturile TV. „Sunt povești despre oameni simpli care vor să se bucure de mai mult, e despre români întreprinzători care fac imposibilul posibil”
  • Mercador a lansat ieri spotul ce anunță transformarea în olx.ro. Și ca să intre bine în cap românilor care este noul nume, în spot apar mai mult personaje-vedetă ale campaniilor Mercador, care repetă, pe rând, numele olx.ro.
  • Campania la salamul Fox a revenit pe TV după o absență de câțiva ani. Spotul îl prezintă pe un copil drăgălaș, trimis la magazin de mama sa pentru a cumpăra „300 de Fox”.
  • Loredana este vedetă în noul spot Avon, ce promovează produse de îngrijire a feței.
  • Iuliana Tudor este cu Persil. Vedeta de la TVR 1 promovează varianta lichidă a detergentului de rufe.

Vodafone - Poveștile

Avon - Loredana

Chanel

Ciucaș - Cerbul Cornel

Fox - 300 de Fox

Lidl

Lidl - Aurelian Temișan și Monica Davidescu

Orange

Tic Tac, cu vedere la pulpă

Persil - Iuliana Tudor

Stella Artois

Mercador devine Olx.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Sincer, nu o vad pe Loredana utilizind produsele companiei pe care o promoveaza. Avon se adreseaza unei categorii de cumparatori cu venituri mici si mijocii iar Loredana provind din rindul femeilor cu venituri f mari. Publicitarii astia habar nu au ca trebuie sa il identifici pe cel/cea care promoveaza produsul cu publicul tinta.

Trimite un comentariu