Skip to main content

Alina Dogaru, jurnalist cu 20 de ani experienţă, s-a stins din viaţă

 

alina dogaru
Foto: adevarul.ro

Publicitate

Alina Dogaru, jurnalist cu experienţă de 20 de ani în presă, s-a stins din viaţă la numai 42 de ani, potrivit unui anunţ postat de Alin Paicu, redactor-şef adjunct la Adevărul.

„Fosta noastră colegă s-a stins vineri dimineaţă, la numai 42 de ani, din cauza unei boli neîndurătoare. A iubit mult cuvintele şi ziarele, cărora le-a dedicat peste 20 de ani, mai întâi la „Viitorul românesc” şi „Expres Magazin”, când presa abia se dezmeticea după anii roşii, apoi la „Evenimentul zilei”, „Săptămâna financiară” şi „Finanţiştii”, publicaţii unde a ocupat funcţia de editor general”, a scris jurnalistul pe adevarul.ro.

„Datorită Alinei, a cărei cea mai bună prietenă a fost întotdeauna limba română, textele noastre, ale ziariştilor mai mult sau mai puţin talentaţi, ajungeau la cititori curate, limpezi şi lămuritoare”, mai scrie el.

Slujba de înmormântare va avea loc duminică, 25 mai, începând cu ora 15.00, la Cimitirul şi Biserica Sfântul Gheorghe ”Capra”, situate în Bucureşti, pe strada Fântânica (Pantelimon).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DOLIU ÎN LUMEA PRESEI ROMÂNEŞTI: O jurnalistă a murit la doar 42
    […] Alina Dogaru, jurnalist cu experiență de 20 de ani în presă, s-a stins din viață la numai 42 de ani, potrivit unui anunț postat de Alin Paicu, redactor-șef adjunct la Adevărul, scrie paginademedia.ro. […]

Trimite un comentariu

sus