Skip to main content

Bloggerul Chinezu se transformă. De astăzi, este cristianchinabirta.ro

 

cristian china birta portret

Publicitate

Blogul lui Cristian China Birta, cunoscut în mediul online pentru chinezu.eu, își schimbă numele. El a renunțat la domeniul care l-a consacrat, în favoarea unuia în .ro și cu un nume nou: cristianchinabirta.ro

„Vine un moment în viaţa unui blogger când decide că trebuie să facă un pas înainte. Sigur că această noţiune de pas înainte este una totalmente subiectivă. Aşa cum, de altfel, stă bine unui blogger, adică să fie subiectiv”, își începe postarea bloggerul Cristian China Birta.

„Am luat decizia să trec pe cristianchinabirta.ro pentru că aceasta a fost strategia mea pentru construcţia brandului personal încă de când m-am aventurat în această minunată călătorie blogosferică. Pentru că încă din 2007, când am intrat în lumea bloggingului, ştiam că la un moment dat voi ajunge în acest moment al trecerii pe un domeniu care să îmi poarte numele. Încă de atunci ştiam că brandul “chinezu” este doar o etapă în această construcţie a brandului personal. Momentul schimbării, după cum puteţi vedea, a venit.”, și-a explicat el decizia.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu