Skip to main content

Campionatul Mondial se va vedea la TVR. Postul public a început să-şi plătească restanţele

 
fotbal
fotbal

tvr

Publicitate

TVR a început să-şi plătească din restanţele către European Broadcasting Union pentru a putea transmite Mondialele din Brazilia.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, TVR a plătit o primă tranşă, de aproximativ jumătate de milion de euro, din cei un milion şi jumătate pe care trebuie să îi achite până la finalul acestei luni.

Conducerea TVR a decis să înceapă să plătească ratele restante către EBU, pentru a putea difuza Campionatul Mondial din Brazilia în urmă cu aproape două săptămâni, în Consiliul de Administraţie (după cum Paginademedia.ro a scris aici).

TVR are o datorie totală la EBU de 13 milioane de euro. Suma cuprinde atât mondialul din Brazilia, cât şi competiţii pe care TVR le va difuza în anii următori. Printre acestea sunt preliminariile campionatului european din 2016 (care încep în septembrie), Olimpiada din 2016 şi partidele preliminare pentru mondialul din 2018.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ştiri interesante [13 Mai]
    […] Campionatul Mondial se va vedea la TVR. Postul public a început să-și plătească restanțele […]
  • geo geo
    era logic ca isi vor plati darile. acum sa asteptam ptr a afla in ce retele de cablu vom vedea Liga 1 din sezonul viitor ptr ca mi-e teama ca maltezii nu s-au inteles cu marii cablisti.
  • Adi Adi
    Nu poate TVR sa cumpere si niste comentatori sa nu ne strice placerea de a urmarii acest mondial ?
  • cata cata
    foarte bine

Trimite un comentariu

sus