Skip to main content

Cazul Ponta și gimnastele la Antena 3 are 56 de reclamații la CNA

 

Ponta si gimnastele la Sinteza zilei
Consiliul National al Audiovizualului a primit 56 de reclamații pentru emisiunea Sinteza zilei din 19 mai, în care lotul național de gimnastică feminină a României a fost prezent alături de câțiva candidați PSD la europarlamentare.

Publicitate

În plus, și unul dintre membrii CNA, Valentin Jucan, s-a autosesizat pe acest subiect. Valentin Jucan le-a atras atenția colegilor săi prin această sesizare asupra faptului că momentul cu premierul Victor Ponta și gimnaste, din emisiunea lui Mihai Gâdea, a fost difuzat fără să fie marcat conform reglementărilor în vigoare, după cum paginademedia.ro a scris AICI

În emisiunea directorului de la Antena 3 alături de gimnaste au fost invitați în platou și mai mulți candidați PSD la Parlamentul European.

Alături de lotul național de gimnastică feminina, abia întors de la Sofia cu mai multe medalii, au participat la discuții și Corina Crețu, Ioan Mircea Pascu și Ecaterina Andronescu, candidați la alegerile de duminică pentru Parlamentul European.

Sesizările apar pe ordinea de zi a ședinței de mâine, 28 mai.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Raspuns primit pe email de la CNA, la sesizarea pe care am facut-o utilizand formularul de aici: http://www.cna.ro/Formular-de-sesizare-Radio-TV.html


  ------------------------
  Stimate Domn,

  Consiliul Naţional al Audiovizualului a primit sesizarea dumneavoastră, înregistrată la instituţia noastră cu nr. 7142/28.05.2014.
  În vederea soluţionării petiţiei, Direcţia Monitorizare a CNA va întocmi un raport de monitorizare.
  De asemenea, vă informăm că CNA a solicitat şi un punct de vedere din partea radiodifuzorului cu privire la aspectele sesizate, păstrând confidenţialitatea datelor personale furnizate.
  ------------------------

  Luati atitudine si faceti sesizari daca sunteti deranjati de mizeriile de la A3 si RomaniaOTV..
 • Oameni de 2 parale care nu au avut in viata lor un rezultat ca cel al fetelor de la gimnastica! Pacat ca s-a ajuns aici! Sunt josnici, penibili, numai in Coreea de Nord mai vezi asa ceva! Rusine! Bravo fetelor, bravo Romania! Voi sunteti reprezentantii Romaniei nu penalii de europarlamentari!

Trimite un comentariu