Skip to main content

Curtea de Apel a anulat o amendă CNA de 100.000 de lei dată unui post de manele

 
Curtea de Apel a anulat o amendă CNA de 100.000 de lei dată unui post de manele
CNA

Foto: Paginademedia.ro
Foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Curtea de Apel București a decis ieri să anuleze o amendă de 100.000 de lei primită de postul deținut de Costi Ioniță, Mynele TV. Amenda a fost dată în luna februarie a acestui an pentru difuzarea, pe timp de noapte, a unor spoturi la telefoane erotice, lucru interzis de legislația audiovizuală.

Interesant este faptul că sancțiunea postul a fost dată la aproximativ un an după „săvârșirea faptei”. Astfel, spoturile în discuție fuseseră difuzate în februarie 2013, în timp ce sancțiunea a fost aplicată în februarie 2014.

După decizia de amendare, societatea Happy Music a cerut inițial reanalizarea sancțiunii de către CNA. Reprezentanții Happy Music au precizat atunci că suma este prea mare și că până la momentul respectiv societatea nu mai fusese amendată. Cu toate acestea Forul și-a menținut sancțiunea, după cum paginademedia.ro a relatat AICI.

Ulterior, amenda de 100.000 de lei a fost contestată la Curtea de Apel, iar ieri instanța a decis în favoarea societății Happy Music, anulând sancțiunea cu totul. Decizia Curții de Apel nu este definitivă, putând fi atacată în 15 zile de la comunicare.

Ce spune decizia instanței, pe scurt:

Admite cererea. Anulează Decizia nr.117/06.02.2014 emisă de pârâta CNA. Cu recurs în 15 zile de la comunicare, cale de atac se depune la Curtea de Apel Bucureşti. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu