Skip to main content

Mynele TV, deținut de Costi Ioniță, amendat cu 100.000 de lei pentru spoturi la telefoane erotice. Încă trei manele trimise după ora 23.00

 

10476805

Publicitate

Consiliul Național al Audiovziualului a decis amendarea cu 100.000 de lei a postului Mynele TV, deținut de Costi Ioniță, pentru că a difuzat spoturi la telefoane erotice, lucru interzis de legislația audiovizuală.

Amenda a fost acordată la propunerea membrului CNA, Lorand Turoș. „Eu cred că fapta e mult mai gravă. Propun 100.000 de lei. Săptămâna aceasta am discutat lista must carry și acest post apare în listă. Cred că vor avea o responsabilitate și mai mare în această situație”, a declarat Lorand Turoș.

Spoturile în cauză au încălcat art 96 din Codul Audiovizual: „Comunicările comerciale pentru convorbiri telefonice erotice, precum şi pentru produse şi servicii cu destinaţie sexuală sunt interzise.”

Totodată, membrii CNA au decis să trimită după ora 23.00 trei manele care conțin imagini ce încalcă legislația privind protecția minorilor. Este vorba despre Ce portbagaj, Ești frumoasă foc, Florida.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu