Skip to main content

Euroalegeri. Digi 24 și Pro TV, programe speciale în ziua alegerilor europarlamentare

 

sanda nicola

Publicitate

Digi 24 va avea programe despre alegerile europarlamentare de dimineața până seara. Postul de știri va transmite nu numai din București ci din mai multe capitale ale Europei.

În intervalul 06.00-08.00, Ştefania Bătrînca va gestiona primele ştiri ale zilei euroalegerilor şi scrutinului prezidenţial din Ucraina.

Andrei Tomescu preia ştafeta în jurnalele de ştiri de la 08.00 la 10.00. Iar de la 10.00 la 12.00, Roxana Lăzărescu dă startul programului-maraton de ştiri “România24” , cu transmisiuni din toată ţara.

Tabloul va fi completat de corespondenţe în direct de la Kiev, Bruxelles, Dublin, Londra, Budapesta şi Madrid. De la ora 12.00, ştirile vor fi prezentate de Ioana Ţigănilă, iar de la ora 14.00 știrile vor continua cu Tudor Muşat. 

De la ora 18.00, Adriana Muraru va lua pulsul momentului la sediile partidelor, dar va analiza și atmosfera de la alegerile din Ucraina, unde Digi24 HD are doi corespondenţi.

De la 20.00, Cosmin Prelipceanu şi invitaţii săi transformă Piața Victoriei într-un punct-cheie de pe harta analizei euroalegerilor.

Iar de la ora 21.00, aflaţi primele estimări şi primele interpretări ale rezultatului scrutinelor din România şi Ucraina. Rezultatele şi concluziile le vor aduna în tabloul zilei Sanda Nicola şi Luca Niculescu, într-o Ediţie specială a ştirilor, de la ora 23.00.

Pro TV - E.U cu cine votez

Știrile PRO TV vor prezenta, în cadrul unor ediții speciale, ce înseamnă Uniunea Europeană pentru România și cum i-au influentat pe români cei șapte ani de la aderare.

Vor fi prezentate exemple de localități care au reușit să-și schimbe fața cu ajutorul finanțării europene. Spre exemplu, Arieșeni, din județul Alba, este comuna cu cele mai multe fonduri europene accesate, 500 din cei 4.000 de locuitori construindu-și ferme din fonduri europene.

De asemenea, Știrile PRO TV vor vorbi despre români simpli, care au reușit să-și pună în practică ideile și să conducă afaceri de succes cu ajutorul finanțării europene.

Ziua „E.U. cu cine votez?” va fi completată la PRO TV de emisiuni dedicate aceluiași subiect al influenței europene asupra românilor. Astfel, „După 20 de ani”, de la ora 10:00, și „România, te iubesc!”, de la ora 18:00, vor avea ediții speciale care vorbesc despre români în context european și care prezintă poveștile unor vieți schimbate de apartenența la UE.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Măcar ai un crez și nu votezi pentru o înghețată... Dar dacii au fost puternici că știau să bată cu ciomagu', acum inteligența primează, d-aia suntem noi praf la toate, am rămas cu mentalitatea de ciomage și zei...
  • Americanii si UE vor sa ne distruga credinta in Dumnezeu, dacii au crezut puternic in Dumnezeu, de aceea au fost atat de puternici.
    Ne-au distrus economic si acum ataca credinta si ridica la rang de zeu pornografia si pe gay.
    Nu inseamna ca apar mafia din Biserica Ortodoxa, sau fatarnicia si bigotismul multora ce isi spun ortodocsi! Votez Capsali! (e cel mai putin ... rau)
  • Si la televiziunile astea se vede unde e PR. Unde nu e, lipsa comunicare maxima. Normal ca toti au zi speciala insa numai 2 posturi au anunt ce dau pe post
  • ROMANIA VOTEAZA! asa spun titlurile stirilor la toate televiziunile. Pentru Realitatea, RTV si Antena 3 Romania e compusa doar din politicieni. De la ora 7 pana la 11 am vazut doar stiri despre cum voteaza: Iliescu, Udrea, Boc, Antonescu, Ponta , Sova si tot neamul lor, nicio imagine de la cum voteaza omul simplu sau ce crede acesta RUSINE celor care au tupeul sa-si spuna jurnalisti

Trimite un comentariu