Skip to main content

EXCLUSIV. Încep disponibilizările la Pro TV: Departamentul de PR a fost restructurat complet. Angajaţii au chemat poliţia

 
Pro TV
Pro TV

protv

UPDATE 3. Departamentul de PR a decis să părăsească clădirea. Colegii rămaşi au aplaudat plecarea lor. Cei restructuraţi au fost asiguraţi că până luni vor primi şi explicaţii. De asemenea au plecat şi poliţiştii chemaţi.

UPDATE 2. Un angajat a povestit pentru paginademedia.ro ce s-a întâmplat. „Ni s-a spus că încetează colaborarea cu noi şi să părăsim clădirea în jumătate de oră. Bodyguarzii chiar ne-au rugat frumos să plecăm ca să nu le facem probleme. Ne-au întrerupt calculatoarele fără niciun motiv.”

„În acest moment, aşteptăm să ne dea o hârtie pentru că nu avem niciun fel de explicaţie legată de motivul restructurării”, a mai povestit un angajat al Pro TV care a dorit să-şi păstreze anonimatul

UPDATE. Potrivit ultimelor informaţii, angajaţii de la departamentul de PR au chemat poliţia, motivul ţine de faptul că se încearcă îndepărtarea lor din clădire cu bodyguarzi şi pentru că le-au fost închise calculatoarele.

Întregul departament de PR şi comunicare al Pro TV a fost desfiinţat astăzi, potrivit informaţiilor paginademedia.ro.

Este vorba de un număr de 10 persoane care se ocupau de comunicarea pentru toate posturile deţinute de Pro TV SA - Pro TV, Acasă TV, Pro Cinema, Sport.ro, dar şi posturile de radio.

Angajaţii departamentului de PR urmează să părăsească clădirea în cel mai scurt timp. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, angajaţilor nu li s-a dat nicio explicaţie.

Conform aceloraşi surse, următorul departament vizat pentru restructurare este cel de promo, care numără 20 de persoane. Informaţia a fost semnalată şi de un cititor al paginademedia.ro.

Vom reveni cu amănunte

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gigel costel gigel costel
    In trustul pro/media pro fiecare angajat este fortat sa isi porneasca o firma sub care sa presteze servicii in contul salariului. Toti angajatii au salariul minim pe economie trecut pe cartea de munca, iar ce depaseste se transfera prin cateva firme pana ajunge in contul fiecaruia. In afara de cativa sefi care iau mii de euro pe cartea de munca, 90% din angajati sunt platiti prin propriile lor firme. Asa se face evaziunea fiscala la nivel "legal".

    De exemplu achizitia unui bun costisitor trece prin cel putin 5 firme pana ajunge sa fie dat in folosinta. Noroc cu afinitatile politice ca alftel inchidea fiscu de mult sandramaua.

    Sirbu a pornit o treaba tare si chiar culta la vremea ei, pacat ca intre timp au ales calea cea mai usoara si mai bombastica de a face rating si bani.
  • Cristi Cristi
    Bilanturile companiei mama din ultimii arata ca operatiunile din Romania sufereau la capitolul profitabilitate, nelivrind mai mult de 3-4% din cifra de afaceri. Cehia a avut in 2013 o problema mare, dar inainte era la 40% profit si tinea restul tarilor.
  • Florin, Florin,
    Aceste masuri sunt luate de Christoph Mainusch, seful cel mare al CME. Acum Cateva saptamani, au fost concediati zeci de angajati de la TV nova, post detinut de CME, in Ceha. Christoph a restructurat departamentele: pr, marketing, promo si grafica. Cand Christoph Mainusch, a condus alpha tv, din grecia, a vrut sa concedieze 45% din angajati, dar angajati au amenintat ca opresc emisia postului, iar sefii rtl au decis sa vanda actiunile, si sa paraseasca grecia.
  • Educatie,Cultura,Arta,Sport si Religie- RadioMetafora.ro
    […] si se pregatesc de proteste in fata televiziunii.Departamentul de PR a fost desfiintat, noteaza Pagina de Media, iar angajatilor nu li s-a dat nicio explicatie pentru aceasta masura. In plus, li s-au si […]
  • protopopescu protopopescu
    mare parte din cei care comenteaza sunt angajati dati afara de noua conducere. nu credeti ca sarbu este cel care trebuie blamat si nu lituanianul? oare nu cel care a adus compania la datorii uriase si v-a amagit ani de zile cu niste salarii mult prea mari si nejustificate, este cel care trebuie condamnat? ce face lituanianul acum nu face din placere, ci pentru ca activitatile manageriale ale lui adrian sarbu au dus la asta. eu zic sa va mai ganditi putin cine trebuie condamnat.
  • ionut ionut
    SELFIE este motivul! filmul promovat aseara de protv.
  • ionut ionut
    si acum 2-3 ani radeau de amaratii de la realitatea...
  • Ziua Victoriei | theRobi
    […] In 2014, de Ziua Victoriei, intreaga echipa de PR din Pache a fost data afara cu bodyguarzii.. […]
  • Iulian Iulian
    Partea proasta e ca ei nu erau angajati Pro. Deci lituanianul mult hulit n-are nici o responsabilitate.

    Cred ca plezneste de fericire ca nici macar n-a trebuit sa aplice schema cu desfiintatul de posturi ci pur si simplu a reziliat un contract cu o firma prestatoare de servicii.
  • Iulian Iulian
    El a rupt contractul cu o firma a carei angajati erau oamenii dati afara. Deci nu e problema lui ce fac oamenii aia ca oficial nu el e seful lor.

    Asa se intampla cand esti angajat la o firma capusa si chiar daca tu iti faci bine treaba nu te intrebi de ce oare n-ai fost tu angajat chiar la Pro TV ci te miri la ce Vintu de Jos SRL.
  • aaaaa aaaaa
    da, e adevarat asta cu tradatorii. nu vorbeau cu tine, erai ciumat. acum sa vedem care mai rezista. la cum e piata, nici macar boncea nu rezista cu mondenii lui cu tot. acum toti o sa vada cum de fapt piata:jungla. rezista cine poate, majoritatea se apuca de alte meserii.
  • falanster falanster
    In afara de Protv, nu stiu daca mai e vreo televiziune care sa-i eticheteze "tradatori" pe cei care plecau din trust. O doamna semidocta, sotia unui director, te consilia psihologic anual, incercand sa afle, prin metode rudimentare, daca te bantuie ganduri de tradare a familiei protv. Dupa ce plecai, cu mici exceptii, fostii tai colegi nu-ti mai raspundeau la telefon. Nu-ti raspundeau nici macar la urarile de sarbatori. Cam asta era familia protv. Rest in peace.
  • Ioana Ioana
    util in caz de concediere
    http://vasiliumiclea.ro/cum-sa-concediezi-corect/
  • Robert Robert
    Asa se procedeaza in SUA. Punct. In niciun alt stat civilizat nu se fac chestii de genul asta. Oricum aveau contracte de munca sau de colaborare, fiindca daca aveau de munca in justitie castiga sigur
  • Jenescu Sergiu Jenescu Sergiu
    Disponibilizati este putin spus. Au fost aruncati afara direct! Adevarat haos, ce sa mai. Nu cred ca va mai rezista multa vreme deasupra liniei de plutire.

Trimite un comentariu

sus