Skip to main content

EXCLUSIV. Încep disponibilizările la Pro TV: Departamentul de PR a fost restructurat complet. Angajaţii au chemat poliţia

 
Pro TV
Pro TV

protv

Publicitate

UPDATE 3. Departamentul de PR a decis să părăsească clădirea. Colegii rămaşi au aplaudat plecarea lor. Cei restructuraţi au fost asiguraţi că până luni vor primi şi explicaţii. De asemenea au plecat şi poliţiştii chemaţi.

UPDATE 2. Un angajat a povestit pentru paginademedia.ro ce s-a întâmplat. „Ni s-a spus că încetează colaborarea cu noi şi să părăsim clădirea în jumătate de oră. Bodyguarzii chiar ne-au rugat frumos să plecăm ca să nu le facem probleme. Ne-au întrerupt calculatoarele fără niciun motiv.”

„În acest moment, aşteptăm să ne dea o hârtie pentru că nu avem niciun fel de explicaţie legată de motivul restructurării”, a mai povestit un angajat al Pro TV care a dorit să-şi păstreze anonimatul

UPDATE. Potrivit ultimelor informaţii, angajaţii de la departamentul de PR au chemat poliţia, motivul ţine de faptul că se încearcă îndepărtarea lor din clădire cu bodyguarzi şi pentru că le-au fost închise calculatoarele.

Întregul departament de PR şi comunicare al Pro TV a fost desfiinţat astăzi, potrivit informaţiilor paginademedia.ro.

Este vorba de un număr de 10 persoane care se ocupau de comunicarea pentru toate posturile deţinute de Pro TV SA - Pro TV, Acasă TV, Pro Cinema, Sport.ro, dar şi posturile de radio.

Angajaţii departamentului de PR urmează să părăsească clădirea în cel mai scurt timp. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, angajaţilor nu li s-a dat nicio explicaţie.

Conform aceloraşi surse, următorul departament vizat pentru restructurare este cel de promo, care numără 20 de persoane. Informaţia a fost semnalată şi de un cititor al paginademedia.ro.

Vom reveni cu amănunte

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • esti spalat pe creier si esti rau intentionat,cu posturile varanului.Nu el face emisiuni si nu vad de ce nu te poti uita.Dar prostia e mare si copiatul dupa tata base e naspa,nu mai e la moda.
 • Chiar pe net se scria ca filmul Up in the air a fost difuzat chiar cand Maria Apostol a fost concediata. Funny nu?
 • Asa se procedeaza in afara, iar calculatoarele le-au fost intrerupte pentru a evita scurgerea de informatii.
  Am inteles ca unii angajati luau salariu de la 3 firme si ca cei din pro tv, aveau in fiecare departament alta firma. (Nu stiu cat de adevarata este informatia)!
 • incearca TVR2 - chiar ai ce sa vezi acolo fara sa simti ca-ti pierzi vremea degeaba la televizor - asta daca vrei programe decente fara faze de cacao...
 • Stefan,
  Asa se procedeaza in mediul corporatist, in lumea intreaga, atunci cand esti concediat.
  Te invita intr-un birou si te anunta ca nu mai au nevoie de tine, iti cer sa-ti predai imediat "sculele" si insotit de un "badigard " ai 15-30 minute ca sa-ti strangi catrafusele si sa parasesti cladirea.
  Bineinteles ca atunci cand ti se comunica restructurarea, ar trebui sa primesti si un plic cu decizia de restructurare si salariul legal pentru preaviz, eventual si 1-2-3 salarii in plus ca sa nu faci scandal.
  Nu stiu aici cum s-a intamplat, dar daca citesti comunicatul lituanianului, pare a spune ca s-a renuntat la anumite firme care prestau servicii pentru PRO TV si nu (numai) la angajatii Pro TV.
  Iar in acest caz, partea cu plicul/explicatia poate sa lipseasca, aceasta fiind treaba firmei angajatoare.
 • Pacat,

  Mi se usuca telecomanda cand dau pe posturile Varanului...
 • aveam asteptari mai mari de la angajatii Protv. Ei nu au vazut filme ca Up in the air sau Margin call sa vada cum sunt concediati oamenii prin corporatii?
 • Ma intreb ce a declansat acest conflict - in care au fost doua pozitii clare de forta: management si angajati. Pagina de media citeaza niste raspunsuri corporatiste ale lui Cesnavicus, un bla bla care nu spune nimic. Un update la aceasta stire ne informeaza ca luni oamenii vor primi motivatia concedierii lor atat de brutale si fara de explicatie, aproape ca si cand ar fi fost vorba de infractori. Asa ca e clar ca decizia a fost determinata de ceva foarte grav la nivel intern, dar care a prins managementul nepregatit dpdv al comunicarii. Atat interne, cat si externe. Deci, ce s-a intamplat cu adevarat? Care este cauza reala a acestei demiteri in grup?
 • […] a mai povestit un angajat al Pro TV care a dorit să-și păstreze anonimatul, pentru pagina de media. De la departamentul de PR au fost concediate 10 persoane, desfiinţându-se întregul departament […]
 • Colegii aplaudat fericiti ca pleaca toate lingusitoarele alea?
  Si cine mai toarna acum?
 • […] de PR a fost dat afară, cu mare scandal. Ok, nu chiar cu sufletul la gură. Dar puteți citi aici ce se știe până […]
 • Acum vreun an radeau de aia de la TVR care erau dati afara.
  Ete cum se intoarce roata !
 • Mai putine articole (macar o perioada) despre mega-vedetele postului. Te pomenesti ca vor avea voie si sa vorbeasca singuri.
 • nicaieri in lumea civilizata nu se face asa ceva. aceasta companie mare, time warner, nu poate proceda in halul asta. oamenii astia au muncit sa aiba ei aceste rezultate formidabile pe care le-au anuntat acum cateva zile.

Trimite un comentariu

sus