Skip to main content

HBO Europe începe producția unui nou serial de ficțiune în România

 

HBO EuropeÎn luna iunie încep filmările pentru un nou serial original HBO Europe, produs în România. Șerban Pavlu este actorul care va interpreta rolul principal în noua producție HBO care se va numi "Umbre".

Publicitate

Umbre este cel de-al treilea serial original produs de HBO Europe în întregime în România. Producția are la bază un format australian, iar scenariul a fost adaptat de Bogdan Mirică.

Filmările pentru serialul Umbre se vor desfășura pe perioada verii iar premiera este programată pentru începutul anului viitor.

Despre serialul "Umbre"

Serialul este o dramă cu influențe de comedie neagră și spune povestea lui Relu, un taximetrist care face bani și ca recuperator pentru un mafiot local. După ce omoară accidental un om, Relu vrea să iasă din lumea interlopă, dar nu mai are cale de întoarcere.

Serialul Umbre va fi regizat de Igor Cobileanski, excepție fac două episoade, regizate de Bogdan Mirică.

Igor Cobileanski este câștigătorul premiului GOPO 2014 pentru cel mai bun debut, pentru lungmetrajul La limita de jos a cerului.

Actor de film și teatru, Șerban Pavlu este cunoscut publicului din România în special prin rolurile din filmele Nunta Mută, Ursul, Toată lumea din familia noastră, Câinele Japonez sau Roxanne. Actorul a câștigat in 2013 premiul Gopo pentru Cel mai bun actor în rol principal, pentru prestaţia din filmul regizat de Radu Jude, Toată lumea din familia noastră.

Despre echipa de filmare 

Noua producție HBO Europe este o adaptare a unui format australian, Small Time Gangster, creat de Boilermaker Burberry PTY Ltd și distribuit de DRG. Din partea HBO Europe, producători executivi sunt Antony Root și Wayne Henry, iar din partea HBO România, Carmen Harabagiu este producător executiv, iar Aurelian Nica este producător. Compania de producţie este Multimedia Est, iar producător este Dragoș Vîlcu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Ma bucura faptul ca in Romania inca se incearca productia locala a unui serial. Sa speram ca va avea succes. Doar asa ne putem asigura si pe viitor productii romanesti.

Trimite un comentariu