Skip to main content

Kanal D testează emisia HD. Postul turcesc pregăteşte trecerea la High Definition

 
kanal-d-sigla
kanal-d-sigla

Show Kanal D

Publicitate

Postul turcesc Kanal D este în teste pentru emisie High Definition. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, canalul pregăteşte trecerea la HD în această vară, în luna iunie.

Potrivit aceloraşi informaţii, show-urile şi serialele postului sunt deja filmate în format HD, urmând să fie adaptată şi emisia canalului pentru noua tehnologie.

Intenţiile de trecere la HD au fost anunţate încă de anul trecut. Haluk Kurcer, preşedintele Kanal D România,  a vorbit despre această schimbare de tehnologie în cadrul evenimentului de lansare a grilei de toamnă a postului.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gabi Gabi
    Aseara 06.07.2014 Kanal D HD a difuzat primul film american in jur de ora 22.00. Voiam sa il vad si eu in HD, cand colo...surpriza! Numai filmele turcesti sunt in HD, tot restul programelor difuzate, inclusiv stirile de la ora 19.00 sunt in SD si in 4:3!!! Cum sa incepi transmisia unui canal cand 90% din emisiuni sunt in 4:3 si SD? Halal Kanal D HD! Cred ca au niste electronisti dati draku de tot!
  • stelian stelian
    Chiar ar trebui ca m-am tot saturat sa schimb rezolutia pentru fiecare canal in parte...pentru inceput ar fi bine si 16:9...Bravo lor sa-i devanseze pe prima si ant 1.
  • ion din balon ion din balon
    Nush ce fac sarantocii si sclavii dar eu am 2 televizoare FullHD in casa si un HDready...cat de des crezi ca ma uit la antena1 in conditiile tehnice de emisie actuale? Banii ii faci pe segmentul urban oricum...crezi ca vine vreo firma sa promoveze vreun produs pentru tarani la tv?
  • Mego Mego
    Bravo Kanal D,cu aceasta ocazie sper sa depasiti si antena 1 care nici macar 16:9 nu transmite.
  • Daniel Daniel
    Gandestete doar ca televizoare CRT nu se mai gasesc pe piata si daca se gasesc trebuie bine cautate. Pe de alta parte ma uitam acuma in oferta unui magazin online si cel mai ieftin televizor pe care il au in oferta costa 518 RON si are rezolutie 1366x768 asta inseamna HD ready deci nu televizoarele sunt problema sau pretul lor.
  • fabi fabi
    Si de ce trebuie ca mereu sa ne raportam la ce e in vest? Ce ma intereseaza pe mine ca ei nu au atat de multe posturi hd ca si noi? Eu ma bucur pentru orice canal hd introdus. Vreau calitate!!!
  • @daniel @daniel
    Asa e mai Daniel...trebuia sa se treaca la HD peste tot pana acum ca doar toti romanii detin in casa macar un televizor cu tehnologie HD de peste 1000 de ron. Pesemne ca tu ai vazut foarte multe televizoare HD la tara. (suntem cumva la nivelul unor tari precum Germania sau Marea Britanie de sa ne permitem HD peste tot cumva? Nici macar acolo nu ploua cu televiziuni HD cum ploua la noi si cica acolo oamenii o duc mai bine ca in Romania).
  • Petru Petru
    Ura! Vom vedea jegul monden mai clar!
  • Daniel Daniel
    Bravo Kanal D ar cam fi cazul ca televiziunile din top5 sau chiar top10 sa se gandeasca sa treaca la HD totusi suntem in 2014 unele nu au nici macar 16:9 dar au pretenti de top3.
  • Jurevycius Jurevycius
    asa da, antenele nici la 16:9 nu au trecut

Trimite un comentariu

sus