Skip to main content

Moarte subită pentru Bingo România de pe Kanal D. Ce se întâmplă cu câştigătorii

 
Screen shot 2014-05-13 at 10.04.04 AM
Screen shot 2014-05-13 at 10.04.04 AM

Screen shot 2014-05-13 at 10.04.04 AM

Publicitate

Emisiunea Bingo România a fost oprită de pe Kanal D. Oficialii postului au fost anunţaţi că firma nu va mai face emisiunea începând din această duminică.

Anunţul a fost postat deja pe site-ul oficial al emisiunii, bingo-romania.ro: “din 12 mai, se încheie primul sezon al jocului Bingo România şi nu se vor mai vinde bilete.”

Ce se întâmplă cu câştigătorii?

Pe site se menţionează că:

“Dacă aţi câştigat premii mai mici de 500 de lei, vă rugăm să le decontaţi la sediile judeţene, până în 13 mai 2014, ora 17.00.

După această dată, premiile vor fi programate prin Call Center, pentru o dată ulterioară.
Câştigătorii care au premii mai mari vor fi contactaţi şi informaţi asupra datei la care vor primi premiul.”

Bingo România de pe Kanal D era produsă de firma Advanced Bingo System.

Site-ul antitepari.ro scrie că, în februarie 2014, jumătate din firma Advanced Bingo System a intrat în posesia firmei Net Bet SRL Bucureşti. Acelaşi site scrie că datoriile la bugetul de stat ale firmei se ridică la aproape 1,4 milioane de lei.

Alte detalii de pe site-ul antitepari.ro:

- Advanced Bingo System a fost înfiinţată în 2012, având ca obiect de activitate declarat pariurile şi jocurile de noroc. Iniţial, fondatorii firmei au fost Nectar International ltd, companie din Insulele Virgine Britanice şi macedoneanul Dimche Karakabakov. Firma din Insulele Virgine era reprezentată de cetăţeanul sârb Dragic Sacha. Ulterior, firma din paradisul fiscal şi-a cesionat participarea unui alt offshore, din Cipru - Gala Placido Investments ltd (reprezentată atunci tot de sârbul Dragic Sacha).

- În data de 13 februarie 2014, Advanced Bingo System, cu sediul social în satul Ciofliceni, Comuna Snagov, şi-a schimbat iar structura asociaţilor.

Până la momentul respectiv, capitalul social al firmei era deţinut în proporţie de 99,98% de către GALA PLACIDIO INVESTMENTS LIMITED Cipru, reprezentată acum de macedoneanul KARAKABAKOV DIMCHE (n. 20.02.1978), acesta din urmă fiind şi asociat, cu o cotă de 0,02%, precum şi administrator al societăţii.

- În februarie 2014, DIMCHE şi-a vândut cele două părţi sociale pe care le deţinea către GALA PLACIDIO INVESTMENTS LIMITED Cipru. Tot atunci, capitalul social al firmei a fost dublat, de la valoarea de 1.001.200 lei la 2.002.400 lei, prin aportul în numerar al firmei NET BET SRL Bucureşti.

- asociaţi ai "Advanced Bingo System" SRL sunt în acest moment GALA PLACIDIO INVESTMENTS LIMITED Cipru şi NET BET SRL Bucureşti, fiecare cu câte 50 de procente. În funcţia de administrator a fost numit, pe lângă KARAKABAKOV DIMCHE, şi cetăţeanul israelian, născut în Rusia, SHAUL SCHNEIDER (n. 17.08.1968).

- anterior modificărilor din structura asociaţilor, scrie site-ul antitepari.ro, firma avea 24 incidente de plată majore cu bilete la ordin, în valoare totală de 357.086,84 lei, la care se mai adăugau 5 incidente de plata minore cu bilete la ordin, suma totală refuzată la plată aferentă acestor incidente minore fiind de 53.640,98 lei.

- Site-ul mai notează că, în aprilie 2014, au mai apărut 3 incidente de plată majore cu bilete la ordin, valoarea totală a refuzurilor cu aceste instrumente de plată ridicându-se, aşadar, la 378.401,17 lei.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adriana adriana
    Totul e o frauda,iar romanul nostru e tare credulll,asta.i romania fratilor!!
  • Silvian Silvian
    Te tinea cineva legat cu parul langa tine..??
    Ai stat pt ca asa ai acceptat... inainte de a lua aceasta decizie.. banuiesc ca ai Semnat un amarat de contract in care acolo era scris Negru pe alb.. ca vei fii platit doar pt patru ore... si banuiesc ca ti sa spus foarte clar.. adevaratul program si restul..!!! asa ca nu te mai plange ca ai fost platit cu doar 320...de bonurile de masa vad ca n ai spus nimic.. dar de de comisionul din vanzari...!!??
    deci ai accept cu buna stiinta aceasta umilinta.. ...!!!!
  • draghicidan draghicidan
    dar cu cei care au muncit cate 8-10 ore zilnic , pe ploaie , pe vant , ninsori sau calduri toride ? ce se va intampla ? probabil nu va intereseaza ca si noi avem familii si copii care ne cer mancare ! datorii , chirii . . ei bine , asa zisii sefi de filiale ne-au mintit cu nerusinare , ne-au obligat sa ne dam demisiile , vezi doamne. asa sperau sa isi pastreze inca caldute posturile banoase. dar itm-ul ? de cve nu s-a autosesizat ? lucram zi / lumina si eram platiti 4 ore la minimul pe economie. cca 320 lei / luna ! ce ziceti ? tara asta de spagari si de hoti incotrio se va indrepta ? eu sant unul dintre fraierii acestor nemernici , unul care a stat in ploaie pana m-am imbolnavit. intereseaza pe cineva ? ramnicu valcea - dan draghici ( fost agent la bingo romania ) salariile in cazul demisiei se vor mai da ? sau le-au mancat mafiotii impreuna cu cativa guvernanti din partidul majoritar psd ?
  • Teparul Teparul
    mai, "vaidesteauata", ne trimit la link-ul din 2012?. Pai, este clar ca Bingo Romania facea concurenta serioasa la Superbingo Metropolis - care este la Varan - care a apelat la Fisc sa ceara imperativ banii (nu se mai satura Stat-ul asta sa ne juoiaie pe toti) datorati - care Fisc este sub conducerea Guvernului - care are un Prim ministru..... sa mai continui?
    Esti tare, mestere!
  • artur artur
    Nu e asa. Antena 1, cea care a difuzat emisiunea despre bingo, a dat teapa romanilor. Au fost cazuri multe in care premiile nu s-au platit. Un barbat castigase 50.000 de lei si nici acum nu i-au dat banii, fiindca firma intrase in faliment si apoi si-a schimbat denumirea. ANtena 1 e o mare teapa, ca si jocurile bingo.
  • Bogdan Mihalascu Bogdan Mihalascu
    Este, evident, anormal ca orice Mitica SRL sa faca jocuri de noroc cu premii - se pare ca procedura de licentiere in asa ceva este complet varza si la dispozitia oricaror escroci.
    La fel ca la Loto, fiecare editie de bingo-bongo ar trebui sa aiba un reprezentant al Finantelor sau macar Regiei de Jocuri, care sa monitorizeze per ansamblu nivelul premiilor acordate, distributia efectiva a acestora catre castigatori, si, MAI ALES, existenta unei scrisori de garantie din partea unei banci care sa acopere o mare parte din volumul de premii. Scrisoarea ar avea un plafon estimat lunar sau trimestrial, care se creste sau reduce pe masura ce premiile nu sunt castigate, sau sunt castigate si platite etc.

    De ce tanti Ana si nea Popescu ar trebui sa ajunga sa se inscrie la mese credale si sa isi dea licenta in insolvente si falimente? In stilul acesta bingo-urile sunt tot scheme Ponzi si Caritas, cu aceiasi prosti de rigoare - jucatorii de rand si Maria Sa Statul. Daca s-ar dori sa se faca ceva spre binele fraierilor/jucatorilor, si nu spre binele grupurilor de interese. Un bun simt elementar ar putea fi ca in momentul in care societatile organizatoare de bingo ar inregistra incidente la plata, datorii restante catre Stat, ar trebui sa intre automat intr-o procedura de monitorizare din partea ANAF, iar in toate comunicarile comerciale si pe bilete ar trebui sa scrie de ex. "in monitorizare", la fel ca in cazul companiilor aflate in insolventa/reorganizare - pentru ca oricine sa stie ca isi asuma un risc crescut de a colabora cu ele / a le incredinta bani.

    Atata timp cat astfel de societati continua campanii publicitare si editii cu premii false de fapt pe fond, cred ca managementul, daca nu actionarii, ar trebui sa intre la inselatorie pe cod penal.
  • paul S paul S
    Sunteti chiar cretini cu varanu si felixu vostru.
    Superultraextrabingo cumpara spatiu de emisie la A1, la Kanal, la Acasa.
    Il visezi noaptea pe Voiculescu? Nu e normal!
    Eu as visa-o pe fiica-sa, ca arata mult mai bine decat basestile mici.
    Sau o poti visa pe Elena Udrea, e o femeie atragatoare.
    Dar sa ai in creier numai varani si alte prostii?
    Pai e bine asa?
  • vaisteauata vaisteauata
    Inainte de a lustrui fundul varanului, mai documenteaza-te:
    "Din cauza datoriilor mult prea mari înregistrate de emisiunea Bingo Metropolis, statul a luat decizia de a opri difuzarea show-ului de la Antena 1.

    După decizia CNA de suspendare a emisiei televiziunii Antena 1, timp de 10 minute în prime-time, echipa din Băneasa mai primește încă o lovitură.

    Ministerul Finanțelor a decis astăzi suspendarea licenţei de funcţionare a emisiunii Bingo Metropolis, transmisă în fiecare duminică la postul Antena 1, la cererea Fiscului, pe fondul datoriilor imense.

    Datele raportate de ANAF evidențiază faptul că firma SC Phoenix Games SRL, firma care organizează jocul Bingo Metropolis, a acumulat restanţe la bugetul de stat de peste 1,2 milioane de euro.

    Ca urmare, Fiscul a decis poprirea conturilor şi sechestrarea bunurilor firmei în vederea recuperării datoriilor."
    - See more at: http://www.dcnews.ro/bingo-metropolis-inchis-de-fisc_158497.html#sthash.G3xZQhd0.dpuf
  • geo geo
    Era de asteptat ca asa se va intampla...toate jocurile de tip bingo care nu au fost difuzate de Antena 1 au avut un sfirsit tragic...acum mii de oameni isi vor pierde locurile de munca, asta e soarta, viata merge mai departe.

Trimite un comentariu

sus