Skip to main content

Nou redactor-şef la Cosmopolitan. Vine de la The One

 
diana colcer
diana colcer

Foto: LikedIn
Foto: LikedIn

Publicitate

Diana Colcer, jurnalist cu peste 10 ani de experienţă pe zona de presă lifestyle, a fost numită redactor-şef al publicaţiei Cosmopolitan, parte a grupului Burda România.

Diana Colcer vine de pe poziţia de senior editor al revistei The One, de la Mediafax Group. Anterior ea a fost redactor-şef la InStyle, publicaţie care şi-a încetat apariţia în luna decembrie a anului trecut, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

Diana Colcer lucrează în presă din 2001, când a început ca jurnalist la revista Bravo, iar un an mai târziu a fost numită redactor-şef adjunct la aceeaşi publicaţie. În 2006, ea şi-a menţinut funcţia, dar a schimbat publicaţia Bravo cu Bolero. În 2007 s-a mutat la InStyle, tot ca adjunct, iar trei ani mai târziu a preluat conducerea editorială a revistei. În inauarie 2014, după închiderea InStyle, Diana Colcer a fost angajată pe funcţia de senior editor la The One.

Revista Cosmopolitan a fost condusă în ultimii opt ani de Gabriela Zăvăleanu Marincea, care a decis să demisioneze. „ Mi-am dat seama că nu voi putea avea o colaborare fireasca cu noul management, deoarece viziunile noastre nu se intersectează”, a declarat Gabriela Zăvăleanu Marincea, în exclusivitate pentru paginademedia.ro, la momentul respectiv

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus