Skip to main content

Nou redactor-șef la Cosmopolitan. Vine de la The One

 

Foto: LikedIn
Foto: LikedIn

Publicitate

Diana Colcer, jurnalist cu peste 10 ani de experiență pe zona de presă lifestyle, a fost numită redactor-șef al publicației Cosmopolitan, parte a grupului Burda România.

Diana Colcer vine de pe poziția de senior editor al revistei The One, de la Mediafax Group. Anterior ea a fost redactor-șef la InStyle, publicație care și-a încetat apariția în luna decembrie a anului trecut, după cum paginademedia.ro a anunțat AICI.

Diana Colcer lucrează în presă din 2001, când a început ca jurnalist la revista Bravo, iar un an mai târziu a fost numită redactor-șef adjunct la aceeași publicație. În 2006, ea și-a menținut funcția, dar a schimbat publicația Bravo cu Bolero. În 2007 s-a mutat la InStyle, tot ca adjunct, iar trei ani mai târziu a preluat conducerea editorială a revistei. În inauarie 2014, după închiderea InStyle, Diana Colcer a fost angajată pe funcția de senior editor la The One.

Revista Cosmopolitan a fost condusă în ultimii opt ani de Gabriela Zăvăleanu Marincea, care a decis să demisioneze. „ Mi-am dat seama că nu voi putea avea o colaborare fireasca cu noul management, deoarece viziunile noastre nu se intersectează”, a declarat Gabriela Zăvăleanu Marincea, în exclusivitate pentru paginademedia.ro, la momentul respectiv

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu