Skip to main content

Pro TV și-a dublat încasările de la cabliști. Cât a câștigat compania din publicitate?

 

pauls_journey_1201056060_tv-studio-control-booth
Pro TV a câștigat, în primul trimestru al anului, de la cabliști dublu față de primul trimestru al lui 2013, în timp ce veniturile din publicitate au stagnat. Per total, România este cea mai profitabilă țară pentru Central European Media Enterprises, compania-mamă a Pro TV.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare datele financiare defalcate ale veniturilor înregistrate de Pro TV în România.

Pro TV, cu toate posturile sale, a atras în primele trei luni ale acestui an venituri total de 49,6 milioane de dolari, un plus de șapte milioane de dolari față de primul trimestru din 2013.

Cum s-au împărțit veniturile Pro TV: 

  • PUBLICITATE. Din această sumă, 24,4 milioane de dolari au provenit din publicitate, în creștere cu doar 0,5% față de aceeași perioadă din 2013, când compania a atras din reclame 24,3 milioane de dolari.
  • VENITURI DE LA CABLIȘTI. Ieșirea din must carry a postului Pro TV, precum și majorarea prețurilor cerute cabliștilor au dus la dublarea veniturilor din această zonă. Astfel, dacă în primul trimestru al lui 2013 compania a atras de la cabliști cinci milioane de dolari, în perioada ianuarie - martie a acestui an, veniturile au ajuns la 10,7 milioane de dolari.
  • ALTE VENITURI. Pro TV a atras din zona de distribuție de film 14,4 milioane de dolari, în creștere cu 14% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Pro TV

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • 49,6 milioane $ / 90 zile =(+-) 551 de mii de $/zi
    ...si unii mai au tupeu sa zica ca e in pragul dezastrului...
  • VENITURI DE LA CABLIȘTI. Ieșirea din must carry a postului Pro TV, precum și majorarea prețurilor cerute cabliștilor au dus la dublarea veniturilor din această zonă. Astfel, dacă în primul trimestru al lui 2013 compania a atras de la cabliști cinci milioane de dolari, în perioada ianuarie – martie a acestui an, veniturile au ajuns la 10,7 milioane de dolari.- adica tot sarbu a avut dreptate.

Trimite un comentariu