Skip to main content

PARTENERIAT. Proiectele tip start-up pot căștiga finanțări de până la o jumătate de milion de euro la ICEEfest

 

ICEEFest

Publicitate

Companiile și proiectele de tehnologie aflate la început își pot prezenta proiectele pe scena ICEEfest, alături de marile branduri și companii globale din industria online, anunță organizatorii evenimentului.

ICEEfest revine cu formatul numit  „200 seconds of fame”, lansat anul trecut, în care antreprenorii din CEE au șansa să își prezinte ideile, pe scurt, în fața unei audiențe formate din sute de specialiști.

Proiectul continuă anul acesta, însă cu o modificare majoră: cei care vor prezenta pot câștiga finanțări pentru ideile lor, de până la 500.000 euro, în urma unui parteneriat încheiat de ICEEfest cu proiectul Start&Grow.

Pentru a participa la selecția proiectelor doritorii trebuie s trimită la adresa [email protected] propunerea de proiect și câteva slide-uri care să susțină participarea la selecție.

Proiectele alese de juriul “Start&Grow” vor fi invitate apoi pe scena ICEEfest pentru cele „200 de secunde de faimă”.

ICEEfest are si anul acesta o lista lungă de companii printre care se numără: Twitter, Skype, Facebook, Yahoo!, Google, Der Spiegel, Forbes, BBC, UpComing, Windows Phone, DigitasLBi, ZOO by Google, AppNexus, Xaxis, LiveRail, Mindshare, Visua.ly, Branderati, Daily Motion, Future Candy, Dynamo si multi altii.

ICEEfest este organizat de ThinkDigital, în parteneriat cu Orange. Festivalula ajuns anul acesta la cea de-a 3-a ediție si se va desfășura la Grand Cinema & More din cadrul Băneasa Shopping City, în 12 și 13 iunie. Biletele sunt dispobibile la adresa www.iceefest.com.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu